İLK MAHALLE İFTARI CAMİCEDİT’TE

İLK MAHALLE İFTARI CAMİCEDİT’TE

Osmaneli Belediye Başkanlığı uzun yıllardan beri devam ettirdiği mahalle iftarlarının ilkini 01 Haziran 2017 Perşembe günü Camicedit mahallesinde verecek....

A+A-

Osmaneli Belediye Başkanlığı uzun yıllardan beri devam ettirdiği mahalle iftarlarının ilkini 01 Haziran 2017 Perşembe günü Camicedit mahallesinde verecek.

Ramazan ayının birlik, beraberlik, kardeşlik, dayanışma olduğunu söyleyen Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, “Hayırlısı ile bir mübarek ramazan ayına daha erişmiş bulunuyoruz. Osmaneli Belediyesi olarak Ramazan ayının huzur ve huşu içerisinde geçmesini sağlamak amacıyla bütün tedbirlerimizi aldık. Yine geçmiş belediye başkanlarımız döneminde başlayan ve gelenek haline gelen mahalle iftarlarımızda hemşerilerimiz ile birlikte iftar sofrasında buluşmanın hazzını yaşayacağız. Mahalle iftarlarımızdan ilkini bu akşam Camicedit Mahallesi İnönü Caddesinde vereceğiz. Ramazan ayı, vatandaşlarımızın bir ve beraber olması, kardeşlik duygularının daha da pekişmesi, küskünlerin barışmasına vesile olan bir aydır. Bizlerde milletimizin birlik ve beraberliği açısından, bir araya gelmeleri açısından mahalle iftarlarımıza ayrı bir önem veriyoruz. Bu iftarlar vesilesi ile günlük meşgaleler nedeniyle bir birlerini göremeyen komşular, bir birleriyle hasret giderme imkânını buluyorlar. Bu akşam vereceğimiz iftarımıza bütün Camicedit Mahalle sakinlerimizi bekliyoruz. Ayrıca Ramazan ayı boyunca vereceğimiz iftar programlarımıza destek olan bütün hemşerilerime de teşekkür ediyorum” dedi.  

Bu haber toplam 2167 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.