İLÇEDE SIKI TEDBİR

İLÇEDE SIKI TEDBİR

Osmaneli ilçe hıfsızsıhha kurulunca koronavirüs ile mücadele ile ilgili yeni tedbirler alındığı açıklandı. İlçe kaymakamı Naif Yavuz alınan kararları...

A+A-

Osmaneli ilçe hıfsızsıhha kurulunca koronavirüs ile mücadele ile ilgili yeni tedbirler alındığı açıklandı. İlçe kaymakamı Naif Yavuz alınan kararları şu şekilde duyurdu.

"Koronavirüs ile mücadelede önümüzdeki iki haftanın çok önemli olması nedeniyle aşağıdaki önlemler uygulamaya girmiştir.
1- Accuride Whels (Eski adıyla Tekersan Jant San AŞ)başta olmak üzere izinde olan tüm şirket çalışanlarının, idari izinli olan kamu personelinin karantinada sayılmasına ve evlerinden cıkmamalarına,karantinaya uymayanlar hakkında yasal işlem başlatılmasına,
2- İlçemizde Cuma Günleri kurulmakta olan pazarın koronavirüsle ilgili önlemler cercevesi içinde ikinci bir emre kadar kurulmamasına
3- Servislerin Belediye ve Hükümet önünden kalkması yasaklanmıştır.Servisler Dörtyol kavşağı üzerindeki duraktan kalkacaklar ve inişlerde aynı durağın  karşısında olacaktır.
4- Market ve Kapalı alanlarda çalışanların mutlaka maske ve eldivenle çalışmaları,müşterilerin ve kapalı alanlara girenlerin ise maskeli olması zorunluluktur.
5- TIR ve Ağır Tonajlı Araçlar,Kamyonlar şehir içine girişi ve park etmeleri yasaktır.Bu araçlar yeni otogar alanına park edeceklerdir.Otagarda görevli belediye personeli park eden arac sahiplerinin ateşini ölçecek ve kimlik ilgilerini  kaydedeceklerdir.

Değerli Osmaneli Halkına Duyurulur.Evde kalın sağlıklı kalın."

Bilecik Haber

Bu haber toplam 11457 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum