İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN  PROJE VE STRATEJİK PLAN TOPLANTILARI

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN PROJE VE STRATEJİK PLAN TOPLANTILARI

Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Okul ve kurumlarda nitelikli projeler geliştirilmesi; kurumsal, yerel, bölgesel, ulusal ve uluslar arası...

A+A-

Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Okul ve kurumlarda nitelikli projeler geliştirilmesi; kurumsal, yerel, bölgesel, ulusal ve uluslar arası projelerin etkin, verimli ve koordineli bir şekilde yürütülebilmesi bakımından proje ekipleri oluşturuldu. Oluşturulan proje ekipleri ile Stratejik Planı hazırlık çalışmaları kapsamında İlimiz İlçelerimizdeki okul ve kurumlarımızın stratejik plan ekip sorumlusuna yönelik bilgilendirme toplantıları yapıldı.

ilce-milli-egitim-mu-1.jpg
İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi PEK ekibinden  Celal Saraç’ın, ASKE ekibinden Leyla Kalın’ın eğitimci  olarak katıldığı toplantılar gerçekleştirildi. İki grup halinde yapılan toplantılarda;  T.C. Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Birliği Başkanlığı, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından yürütülmekte olan Erasmus + Programı 2019 Teklif Çağrısı döneminde İlçemizdeki okul ve kurumlarımızda Erasmus +Programı eTwinning kapsamında projeler geliştirilmesine rehberlik etmek amacıyla Erasmus + Programı ve eTwinning Portalı tanıtım ve bilgilendirmesi ile stratejik plan içeriği ve hazırlanmasında dikkat edilmesi gereken hususlar anlatıldı.

 

Bu haber toplam 1602 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.