İLÇE BAŞKANLIĞINA ATANDI

İLÇE BAŞKANLIĞINA ATANDI

Yaklaşık 2 yıldan bu yana MHP Osmaneli İlçe Başkanlığı görevini sürdüren Hayri Teyin İlçe Başkanlığından istifa etti.  MHP İlçe Başkanlığı...

A+A-

Yaklaşık 2 yıldan bu yana MHP Osmaneli İlçe Başkanlığı görevini sürdüren Hayri Teyin İlçe Başkanlığından istifa etti.  

MHP İlçe Başkanlığı görevini sürdürmekte iken işlerinin yoğunluğu nedeniyle istifa eden Hayri Teyin’in yerin MHP Osmaneli İlçe Başkanlığına İlçe Başkan Yardımcısı Abdullah Küçük atandı. “MHP Genel Merkezinin Parti tüzüğünün 52.ve 54. Maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden, MHP Başkanlık divanı tarafından tüzüğün 34. Maddesine göre Osmaneli ilçe Başkanlığına Abdullah Küçük atanmıştır” denildi.  

Hayri Teyin ile birlikte göreve gelen ve MHP Osmaneli İlçe Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan İlçe Başkanı Abdullah Küçük’ün yönetim kurulu listesinde; Mehmet Akif Elitok, Şevket Bilge, Saim Turan, Hüseyin Yalçın, Rafet Bardak, Burak Gültekin, Serdar Sakin, Cihan Acar, Abdullah Küçük, Serkan Can, Fatih Topçu, Ali Arslantaş, Emrah Ağın, Ahmet Türkmen, Mahir Köleci, Şenol Cengiz, Serdar Yenice ve Ömer Faruk Bozkurt yönetim kurulu üyeleri olarak yer aldılar. İlk toplantılarını yapan yeni MHP İlçe Yönetim Kurulu, 14 Ekim 2018 Pazar günü toplanarak görev bölümü yapacak. Yerel seçimlerin yaklaştığı bir dönemde MHP Osmaneli İlçe Başkan ve Yönetiminin yenilenmesi, MHP’ye taze kan olarak adlandırıldı. İlçe Başkanı Abdullah Küçük; “Genel Merkezimiz tarafından böyle uygun görülmüştür. Seçim öncesi ilçe teşkilatımız yenilenerek taze bir kan ve heyecan gelmiştir. Allah’ın izni ile, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin önderliğinde yerel seçimlerden başarılı çıkmak için gece gündüz demeden bir çalışma sürdüreceğiz. Pazar günü yapacağımız görev bölümünden sonra yerel seçim çalışmalarını hemen başlatacağız” dedi.  

6e973afb-93bb-44ad-b5ea-a536e46890b6.jpg

Bu haber toplam 6963 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum