“İLÇE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

“İLÇE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Mehfaret Göbekçi’nin ilçe başkanlığındanb istifa etmesi ile ilgili bir açıklama...

A+A-

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Mehfaret Göbekçi’nin ilçe başkanlığındanb istifa etmesi ile ilgili bir açıklama yaptı. 
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin yaptığı açıklamada;"Kuruluşundan bugüne partimizin her kademesinde görev alan, İlçe Başkanımız Mefaret Göbekçi yerel yönetimlerde alacağı görev nedeniyle 30.11.2018 tarihi itibariyle görevinden ayrıldı. Değerli Başkanımız ve çok değerli kardeşimizle göreve geldiğimizden bu yana çok uyumlu çalıştık. Partimiz için gecesini gündüzüne katan, sağlığını kaybetme pahasına, dur durak bilmeden çalışan değerli kardeşime hizmetleri için teşekkür ediyorum.15.Temmuz gecesi reisin çağrısını beklemeden toplanan Osmaneli halkının organize edilmesinde öncü olan değerli kardeşimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve davamız yolunda ilçemizede birçok yatırımın kazandırılmasında da öncülük etti. Değerli kardeşimize başkanımıza hizmetleri için çok teşekkür ediyorum. Yerelde alacağı yeni görevde başarılar diliyorum. Kendisinden Allah razı olsun. İlçe başkanlığına vekâlet edecek Yasin Akçay kardeşimizede başarılar diliyorum"dedi.

ilce-baskanimiza-tesekkur-ediyorum.jpg

 

Bu haber toplam 2055 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum