İKTİDAR SAHAYA İNDİ

İKTİDAR SAHAYA İNDİ

Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi değişikliği için 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan referandum çalışmalarına başlayan İktidar partisi Ak Parti,...

A+A-

Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi değişikliği için 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan referandum çalışmalarına başlayan İktidar partisi Ak Parti, Osmaneli’de sahaya indi. 
Geçtiğimiz Pazartesi gününden itibaren sahaya inen Ak Parti yöneticileri, esnafları ziyaret ederek, neden “Evet” oyu vermeleri gerektiğini anlatıyorlar. Haceloğlu Mahallesi Hürriyet Caddesinde bulunan esnafları ziyaret eden Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Yalçın Karaca, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ve ilçe yöneticileri ile birlikte sahaya inerek esnaf ziyaretlerine başladılar. Çalışmalarla ilgili olarak gazetemize açıklama yapan Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Yalçın Karaca, “Bilindiği gibi 16 Nisan tarihinde ülkemizin ve milletimizin geleceğini yakından ilgilendiren bir Anayasa değişikliği referandumuna gideceğiz. Bu referandum bir parti seçimi, milletvekili veya Belediye başkanı seçimi değildir. 16 Nisan’da yapacağımız tercih Ülkemizi ve Milletimizi yakından ilgilendirmekte ve geleceği şekillendirecek bir oylama olacaktır. Yönetim sisteminde bugüne kadar oluşan ve bundan sonra oluşacak olan problemlerin ortadan kaldırılması, ülke yönetiminde ki iki başlılığın sona erdirilmesi, ülkemizin kalkınmasının daha hızlı bir hale getirilmesi için bu Anayasa değişikliğinin referandumda “Evet” oyları ile geçmesi gerekmektedir. Ülkemizin önündeki en büyük engellerden biri olan bürokrasinin ve vesayetçi yapının yok edilmesi, yönetim sisteminin daha hızlı çalışır hale gelmesi için milletimizin referandumda evet demesi ülkemizin önünün açılmasına vesile olacaktır. Ak Parti olarak bizler, bugüne değil, daima ileriye dönük politikalar üretmeye ve uygulamaya çalıştık. Bugün sistemden kaynaklanan sorunlar nedeniyle bizlerin çekmiş olduğu zorlukları torunlarımızın yaşamaması için böyle bir değişikliğe gidilmesi zorunlu hale gelmiştir. 16 Nisan 2017 Pazar günü milletimizin basireti ile gerçekleşecek olan Referandumdan büyük ekseriyetle çıkacak olan Evet oyları ile bundan sonra ülkemizde darbeler dönemi sona erecektir. Terörün de bitirilmesi ile birlikte ülkemiz daha hızlı bir kalkınma sürecine girerek, 2023 hedefine emin adımlarla yürünecektir” dedi. 

iktidar-sahaya-indi-(2).jpgiktidar-sahaya-indi-(3).jpgiktidar-sahaya-indi.jpgiktidar-sahaya-indi-(4).jpg


Bu haber toplam 1879 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum