İÇMELER'DE ÇİFTE ETKİNLİK

İÇMELER'DE ÇİFTE ETKİNLİK

Bugüne kadar vermiş olduğu kurslar, üretmiş olduğu yöresel ve tarihi ürünler ile bölgemizde adını duyuran Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi,...

A+A-

Bugüne kadar vermiş olduğu kurslar, üretmiş olduğu yöresel ve tarihi ürünler ile bölgemizde adını duyuran Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi, 7 Temmuz 2018 Cumartesi günü Sertifika töreni düzenleyecek. Aynı zamanda Sürekli Eğitim Merkezinde kursiyerlerce üretilen ürünlerin sergisi açılacak. Prof. Dr. Yunus Söylet İçmelere tesislerinde açılacak sergi Cumartesi günü Saat 14.00’da başlayacak. Tarihi Lefke Bezi, Mozaik biblo ve ağaç işleri kurslarına katılan kursiyerlere sertifikaları verilecek.

etkinlik1.jpg

Aynı gün ve aynı saatte Murat 124 sevdalıları da Prof. Dr. Yunus Söylet İçmelere tesislerinde bir araya gelerek, etkinlik düzenleyecekler. Her yıl bir araya gelerek etkinlik düzenleyen Murat 124 Sevdalıları, bu yıl ki etkinliklerini Osmaneli İçmeler tesislerinde düzenlemeye karar verdiklerini açıkladılar. 

etkinlik2.jpg
7 Temmuz 2018 Cumartesi günü Saat 13.00’dan itibaren Osmaneli Belediyesinin otobüslerinin vatandaşları ücretsiz olarak İçmeler tesislerine taşıyacakları etkinlikle ilgili olarak konuşan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, “Çok büyük emekler vererek atıl vaziyette duran içmeler tesislerini bugünkü haline getirmiş bulunuyoruz. İçmeler tesisleri bölgemizin en güzel mekânlarından biri haline geldi. Geçtiğimiz Ramazan bayramını tesisler tam kapasite dolu olarak geçirdi. Sadece Osmanelili hemşehrilerimizin değil, bölgemiz il ve ilçelerinden de vatandaşlarımızın rağbet ettiği İçmeler tesislerimiz, kişi, kurum ve kuruluşların da etkinlik alanı haline gelmiş durumda. Cumartesi günü İçmeler tesislerinde yapılacak olan etkinliklere bütün hemşehrilerimizi davet ediyorum” dedi.

 

Bu haber toplam 3469 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.