HÜSEYİN KOZ’DAN İYİ PARTİ’YE CEVAP GECİKMEDİ

HÜSEYİN KOZ’DAN İYİ PARTİ’YE CEVAP GECİKMEDİ

31.03.2019 il mahali yerel seçimlerinde aday olan ve bu siyasi patilere gönül vermiş yönetim kurumlarında yer alan tüm arkadaşlarımızı bu onurlu mücadeleleri...

A+A-

31.03.2019 il mahali yerel seçimlerinde aday olan ve bu siyasi patilere gönül vermiş yönetim kurumlarında yer alan tüm arkadaşlarımızı bu onurlu mücadeleleri için tebrik eder ve saygılarımızı sunarız.. Kazanarak ilçemizin yönetiminde söz sahibi olacak değerli yöneticimize başarılar dileriz.
Kamuoyunun taktirine sunarız ki..
Yerel gazetemizde şahsımıza yönetilen suçlamalar ile tarafımıza siyasi ahlak dersi vermeye kalkan arkadaşlar bizler yerel seçimlerde Bağımsız hareketin değerli başkanı Sayın Münür Şahin beyin yanında her ne pahasına olursa olsun durmuş diktatör siyasi parti yöneticilerinin atadığı değil, halkın seçtiği bizi yönetecek felsefesi ile yola çıktımış, çıkmış olduğumuz bu yolda bu kutlu mücadelede Osmaneli yurttaşları kararını vermiş ve Osmaneli Bağımsız Hareketi seçmiştir.. Bizler sizlerin belirttiği gibi 31 Mart günü değil 19 şubat tarihinden itibaren bu oluşumun içinde yer almış bulunmaktayız. Sosyal medyada olmak üzere tüm kamuoyunun önünde hiç sıkılmadan saklanmadan mertçe bulunmuş, bulunmaktayız. Sizler bunu sanki son gün olmuş gibi nacizane tabirlerde bulunmuşsunuz ..Hatalar üzerine hatalar yaparak yürüttüğünüz seçim yanlışlarınıda kendi içinizde tartışacağınıza bizleri suçlamak yoluna gitmişsiniz..
Keşke siyasi ahlaklı olsaydınızda birde dava arkadaşlarında sorsaydınız.. Ama soramazsınız tabi o zaman o koltukları sizler değil hak edenler kazanır.
Yalnız şunu gördük ki bu partinin içerisinde ilçesi için değilde kendi menfaatleri ve çıkarları için siyaset yapan kişileri gördük. Bizimle birlikte karalama yapılan Sayın Evcen, kurucusu olduğumuz dönemde şahsım partinin muhasibi olup ve Sayın Evcen bu partinin maddi manevi yükünü sırtlanan kişilerdendir. Ve bugün gelinen nokta o dönemde üye aidatı vermeyen arkadaşlar makam mevki sahibi olup bizlere bu tür karalamaları yaparak aslında kendi kirli siyasetlerini ortaya koymuşlardır.
Evet yenilginin faturasını birilerine çıkarma isteğinizi görüyorum, lakin aynaya baktığınızda yenilginin gerçek sebeplerini göreceksiniz. Önemli olan Osmaneli'nin birlik ve beraberlik içinde hedeflerine varmasıdır. Biz sadece bunun derdinde olduk bugün böyle bir bağımsız hareket olsa memleketim için gözümü kırpmadan yine başkanımız Münür Şahin'in yanında onurla ve gururla yürürüz unutulmamalıdır ki 2023 de halkın karşısına yine çıkacaksınız.
Siyasi Ahlak nedir dersek! 
Sizin siyasi ahlâkınız seçimlerden sonra aile içi meselelerinizi kamuoyuna aktarmakmı? 
Sizin siyasi ahlâkınız kapalı kapılar ardında dava arkadaşlarınızı satıp kendinize koltuk mu aramak.
Sizin siyasi ahlâkınız ben nasıl olsa kazanırım diğerleri ne olursa olsun mu demek 
Sizin siyasi ahlâkınız yönetiminizde kişilere gerçekleri farklı anlatıp başkalarını hedefmi göstermek.
Sizin siyasi ahlâkınız bize bişey olmasında kime ne olursa olsunmu demek..
Sizin siyasi ahlâkınız parti tüzüğünü bile bilmeden kişileri yargılamadan yargısız idammı etmek .. Ve isimler ile ifşamı etmek..
Unutulmamalıdır ki tarih birgün gerçeği ortaya çıkartır. Mübarek kandil gününde tarafımıza atmış olduğunuz iftiraları yüce Rabbimize havale ediyoruz..

 


Bu haber toplam 4108 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum