MÜNÜR ŞAHİN

MÜNÜR ŞAHİN

HOLLANDA’DA SEÇİMLER SONRASI BEKLENEN SENARYO

A+A-

Hollanda’da seçimlerde beklenen sonuç; en az 4 partinin bir araya gelmesiyle 4’lü koalisyon hükümeti.
Ülkelerindeki Türklerin de Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminde “Hayır” oyu kullanmaları için ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar.
Amaç çok açık. Koalisyon hükümetleri dönemindeki güçsüz Türkiye onların tek arzusu. Kendilerinin seçimler sonu kurulacak koalisyon hükümetleri ile çok yol almaları mümkün değil

Türkiye ise referandumdan çıkacak “EVET” ile güçlü hükümetlerle, güçlü Türkiye yolunda hızla ilerleyecek. Hollanda olduğu yerde sayacak, Türkiye güçlenecek. Hollanda, Almanya ve diğer Avrupa ülkeleri demokrasi deyip ülkelerinde besledikleri terör örgütleriyle baş başa, el ele beklenen sona doğru hızla gerileyecekler.
Artık sömürecekleri ülkeler de azalıyor. Tarih tekerrürden ibarettir. Türkler yine yeniden Lider Ülke Türkiye yolunda hızla ilerlerken Avrupalılar adına demokrasi dedikleri eşcinsellere bile partiler kurdurarak, her türlü sapkınlığı hak görerek hızla yok olmaya mahkum olacaklar. Türkiye ise yeni yönetim şekli “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle” hızla büyüyecek. Bunun farkındalar ve direnişleri, hayırcılara kucak açmaları bundan.
Avrupa’da faşizm, terör, sapkınlık artarken sahiplendikleri teröristlerin eylemleri ve baskıları ile yaşlanan nüfusları ile tarihin derinliklerinde güçsüzleşmeye, itibar kaybetmeye devam edecekler. Besledikleri terör örgütleri onların ülkelerini de yaşanmaz hale getirecek.
Belki de eski Fransız İmparatorunun Osmanlı İmparatorluğundan yardım talep ettiği gibi Türkiye’den yine yardım talep edecek durumları yaşayacaklar. Türkiye, Dünya Lideri olma yolunda “Tüm Türk Dünyasının, Tüm İslam Aleminin, Tüm ezilen halkların” umududur. Gelecekte teröre esir olmuş Batının umudu Türkiye niye olmasın?
16 Nisan 2017 tarihinde Türk halkı, eski sistemin noksanlıklarının giderildiği, yeni “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine” kuvvetli bir “EVET” oranı ile “EVET” diyerek ülkesinin hızla yükselişini sürdürecek.

Bu yazı toplam 2418 defa okunmuştur.
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.