HİZMETTE MEKÂN VE ZAMAN MEFHUMU GÖZETMİYOR

HİZMETTE MEKÂN VE ZAMAN MEFHUMU GÖZETMİYOR

Osmaneli Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Abdullah Tetik, hizmet konusunda mekân ve zaman mefhumu tanımadan görevini yerine getiriyor.Osmaneli’de özellikle...

A+A-

Osmaneli Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Abdullah Tetik, hizmet konusunda mekân ve zaman mefhumu tanımadan görevini yerine getiriyor.

Osmaneli’de özellikle evcil hayvan besleyenler, hayvanlarının hastalandığında ve yaralandığında ilk başvurdukları kişi, Osmaneli Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Veteriner Hekim Abdullah Tetik oluyor. Hayvanları hastalanan vatandaşlar ya hayvanlarını alarak belediyeye getiriyorlar, ya da Veteriner Abdullah Tetik’i telefonla arayarak evlerine çağırıyorlar. Hizmet konusunda zaman ve mekân mefhumu gözetmeksizin hizmet eden Abdullah Tetik, “Özellikle evcil hayvan besleyen vatandaşlar, hayvanlarının aşılarını yaptırmak için geliyorlar. Bilindiği gibi, evlerinde evcil hayvan besleyenler, hayvanlarının aşılarını yaptırmadıkları takdirde ceza ile karşı karşıya kalıyorlar. Herhangi bir cezaya maruz kalmamak için evcil hayvan besleyenler, hayvanlarının aşılarını muhakkak yaptırsınlar. Bizler hizmet için buralardayız. Vatandaşlarımızın her ihtiyaçlarında onların yanındayız. Gece gündüz demeden hizmete devam ediyoruz. BU işlerin karşılığında da hiçbir ücret talep etmiyoruz. Benim vatandaşlara tavsiyem, ayvanlarının aşılarını muhakkak yaptırmaları ve sahipli hayvanlarını sokağa bırakmamalarıdır. Sahipli hayvanların başıboş sokağa bırakılması da ağır para cezaları gerektiriyor. Vatandaşlarımız bunlara dikkat etsinler” dedi.  


Bu haber toplam 1797 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.