HİZMETİ VATANDAŞIN AYAĞINA GÖTÜRMELİYİZ

HİZMETİ VATANDAŞIN AYAĞINA GÖTÜRMELİYİZ

Vali Tahir Büyükakın ilçelere gerçekleştirdiği inceleme gezilerine devam ediyor. Vali Büyükakın, Yenipazar ilçesinde incelemelerde bulundu. Bilecik'in...

A+A-

Vali Tahir Büyükakın ilçelere gerçekleştirdiği inceleme gezilerine devam ediyor.
 Vali Büyükakın, Yenipazar ilçesinde incelemelerde bulundu. 
Bilecik'in turizm değerlerinden biri olan Harmankaya Kanyonu ve çevresini Yenipazar Kaymakamı Hamza Türkmen, İnhisar Kaymakamı Bedir Deveci, Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden ve beraberindeki heyet ile inceleyen Vali Büyükakın, daha sonra muhtarlarla biraraya geldi.

hizmeti-vatandasin-ayagina-goturmeliyiz-(1).jpg

Muhtarlara ilçede yürütülen ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi veren Vali Büyükakın daha sonrasında muhtarların taleplerini dinledi. 
"İlçelere gerçekleştirdiğimiz inceleme gezileri, işleri takip ve planlama aşamasında oldukça önemli bir katkı sağlıyor. Bir işi kağıt üzerinde planlamak, yürütmek kolay. Ancak o iş orada yaşayan vatandaşın beklentisiyle uyuşmuyor, ihtiyacını görmüyorsa hiçbir faydası kalmıyor. O nedenle gerek şehir merkezi gerek ilçe ve köylerimize sık sık ziyarete gidiyorum. İhtiyacı, sorunu yerinde görünce bunu orada yaşayanlardan öğrenince en uygun çözümü, hizmeti üretmek daha kolay oluyor" diyen Vali Büyükakın, vatandaşlarla bol bol sohbet etti.

hizmeti-vatandasin-ayagina-goturmeliyiz-(2).jpg

Bu haber toplam 1452 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.