HİZMET İÇİN EL ELE VERDİLER

HİZMET İÇİN EL ELE VERDİLER

Osmaneli İl Genel Meclis üyeleri, Osmaneli’ye hizmet için el ele verdiler. Osmaneli ilçesinde 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Ak Parti ve MHP listelerinden...

A+A-

Osmaneli İl Genel Meclis üyeleri, Osmaneli’ye hizmet için el ele verdiler. 
Osmaneli ilçesinde 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Ak Parti ve MHP listelerinden İl Genel Meclisi üyesi seçilen Hakan Özkan ve Orhan Uğur, Osmaneli’ye hizmet etmek için el ele verdiler. Özellikle Osmaneli’nin köy yolları konusunda İl Genel Meclisinde birlikte hareket eden Ak Parti Osmaneli İl Genel Meclisi Üyesi Hakan Özkan ve MHP Osmaneli İl Genel Meclisi Üyesi Orhan Uğur, 22 Kasım 2017 Çarşamba günü Düzmeşe köyü yolundaki asfaltlama çalışmalarını yerinde incelediler. 

hizmet-icin-el-ele-verdiler.jpg

 Bilecik İl Özel İdaresi Yol Şube Müdürü Ozan Bakkal ve Osmaneli Belediyesi Başkan Yardımcısı Hayati Kaba ile birlikte Düzmeşe yolunu inceleyen İl Genel Meclisi Üyeleri, “Bizler partilerimiz ayrı olsa da Osmaneli’ye hizmet etmek için seçildik. Seçildiğimiz günden bu yana Osmaneli’ye yapılacak olan her hizmete beraberce koştuk ve destek verdik. Şu anda Düzmeşe köyümüzün yolu sıcak asfalt ile kaplanıyor. Yaklaşık 4 Kilometrelik yolun asfalt kaplanmasını en kısa zamanda bitirtmeyi planlıyoruz. Yine Balçıkhisar köyümüzün yolunun stabilize çalışmasının üçte ikilik kısmı bitirilmiş durumda. Soğucakpınar köyü yolu Medetli yol ayrımına kadar olan 5 Kilometrelik kısmında alt yapı çalışmaları devam ediyor. Allah’ın izni ile bahar aylarında bu yolun da sıcak asfalt kaplamasına başlanmış olacak. Bizler bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da parti ayrımı gözetmeksizin Osmaneli’ye hizmet için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dediler. 

hizmet-icin-el-ele-verdiler-(2).jpg

Bu haber toplam 1924 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum