‘HİZMET ETMEYE GELDİM’

‘HİZMET ETMEYE GELDİM’

MHP Osmaneli Belediye Başkanı Adayı Serap Demirtaş, Basın Masası’na konuk oldu. Osmaneli Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem’in sorularını...

A+A-

MHP Osmaneli Belediye Başkanı Adayı Serap Demirtaş, Basın Masası’na konuk oldu. Osmaneli Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem’in sorularını yanıtlayan Serap Demirtaş hem kendisini tanıttı hem de Osmaneli halkına seslendi.

Özgeçmişi hakkında bilgiler veren ve projelerini anlatan Serap Demirtaş, ‘Osmaneli’ye kadın eli değecek’ sloganıyla çıktığı yolculukta çalışmaların oldukça verimli geçtiğini ifade etti. Osmaneli için düşündüğü kısa, orta ve uzun vadeli projelerine ilişkin detaylar veren Demirtaş, “Osmaneli’ye sizin için, hizmet etmek için geldim” dedi.

Serap Demirtaş, yaklaşık 20 yıllık başarılı iş hayatının ardından Osmaneli’ye hizmet etmek için radikal bir karara imza attığını dile getirerek, Osmaneli halkına şu sözlerle seslendi:

 

“Ben buraya sizin için, hizmet etmek için geldim. Osmaneli’ye kadın eli değecek. Geçmişimde siyaset yok, kimseyle işim yok, rant peşinde değilim. 20 yıldır edindiğim tecrübeleri sunmaya geldim. Tüm hayatımı 360 derece değiştirdim, işe, kariyere ihtiyacım yok. Sosyal hayatımı geride bıraktım. Şimdi şöyle bir düşünmek lazım ben baba ocağı Osmaneli’ye niye gelmiş olabilirim? Ben Osmaneli’ye hizmet etmeye geldim. Bana bir fırsat verin diyorum. Sizin evladınızım, bu toprakların çocuğuyum. Vizyonum var, projelerim var, bağlantılarım var. Artık değişim zamanı, değişelim diyorum. Ben tek başıma bir risk aldım, Osmaneli için tüm hayatımı değiştirdim, elimi taşın altına koydum. Biraz sizde elinizi taşın altına koyun, hep birlikte güzel projelere imza atalım.

20 yıldır Sabancı Holding CarrefourSa için pazarlık ettim bugün Osmaneli’nin çıkarları için pazarlık etmeye varım. Ben sizin için iyi bir fırsatım, beni iyi değerlendirin” ifadelerini kullandı.

mhp-osmaneli-belediye-baskani-adayi-serap-demirtas2.jpg

 

Bu haber toplam 8014 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum