HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Ulusal ve uluslar arası çapta Osmaneli'yi madalyalarla buluşturan 1308 Osmaneli Belediye Spor Taekwondo Kulübü bir başarıya daha imza attı. Kurulduğu günden...

A+A-

Ulusal ve uluslar arası çapta Osmaneli'yi madalyalarla buluşturan 1308 Osmaneli Belediye Spor Taekwondo Kulübü bir başarıya daha imza attı. Kurulduğu günden beri Taekwondo Anterenörü Mesur Düş ve sporcuları Osmaneli'nin gururu oldular. Kütahya’da 5-6 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen  Taekwondo okul gurup maçlarında Osmaneli’yi 55 Kg.da temsil eden Zehra Arı madalya ile döndü.

hiz-kesmeden-devam-ediyor-(1).jpg

Bundan önce katıldığı bütün turnuvalarda başarılı sonuçlar alan Zehra Arı Kütahya’daki gurup maçlarında yaptığı 5 maçta ikincilik madalyası aldı. Başarılarına hız kesmeden devam eden Zehra Arı Türkiye şampiyonasına gidecek.
1308 Osmaneli Belediye Spor Taekwondo Kulübü Antrenörü Mesur Düş" Zehra, başarılarına hız kesmeden devam ediyor.2017 yılında katıldığı 7 maçta 7 madalya alarak bizleri sevindirdi. Kütahya'da düzenlenen gurup maçlarında üstün bir başarılı gösterdi. Burada 5 maç yaptı ve 2 tane rakibi İstanbul gibi zorlu takımlardan olmasına rağmen galip gelmeyi başardı. İleriye yönelik çok umut vaat eden bir sporcumuz. Önümüzde Türkiye şampiyonası var buna  hazırlanıyoruz. Ben buradan da Zehra'nın başarı elde ederek döneceğine inanıyorum. Sporcularımızın bu maçlara katılmasında yardımcı olan, maddi ve manevi desteklerini bizlerden esirgemeyen Osmaneli Belediye Başkanımız Münür Şahin'e ve Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Aslan Yıldız’a çok teşekkür ediyorum” dedi.  

hiz-kesmeden-devam-ediyor-(2).jpghiz-kesmeden-devam-ediyor-3.jpg

 

Bu haber toplam 2805 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.