HER DAİM VATANDAŞIN İÇİNDE

HER DAİM VATANDAŞIN İÇİNDE

Bilecik Valisi Süleyman Elban, Bilecik'in köylerinde ve beldelerde düzenlenen Hıdrellez kutlamalarına katılarak, vatandaşlarla bir araya geldi. Vali...

A+A-

Bilecik Valisi Süleyman Elban, Bilecik'in köylerinde ve beldelerde düzenlenen Hıdrellez kutlamalarına katılarak, vatandaşlarla bir araya geldi.
 Vali Elban, eşi Beyza Elban ile birlikte ilk olarak İlyasbey köyünde düzenlenen etkinliğe katıldı. Burada köy muhtarı Cavit Bayhan ve köylüler tarafından karşılanan Vali Elban, vatandaşlarla bir süre sohbet ederek, köy muhtarı Bayhan'a Türk Bayrağı hediye etti. Muhtarlar, etkinlikte Bilecik'in halk oyunlarını sergiledi. 
her-daim-vatandasin-icinde-(1).jpg 
Vali Elban, etkinliğin birlik ve beraberliğe katkı sağlaması temennisinde bulunarak, Bursa Vakıflar Bölge Müdürlüğünce restore edilen tarihi hamamda ve köyde incelemede bulundu. 
her-daim-vatandasin-icinde-(2).jpg
Cumalı köyünde, köy muhtarı Zeki Tetik ile köylüler tarafından karşılanan Vali Elban, etkinliklerini kutladı. Burada da köy muhtarı Tetik'e Türk Bayrağı hediye eden Vali Elban, daha sonra Bayırköy Belde Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen Hıdrellez kutlamalarına katıldı.

her-daim-vatandasin-icinde-(3).jpg

Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman tarafından karşılanan Vali Elban, burada Mehteran takımı ve halk oyunları ekibinin gösterisini izledi. 

Bu haber toplam 1609 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.