HEMŞERİLERİMİN GEREĞİNİ YAPACAĞINA İNANIYORUM

HEMŞERİLERİMİN GEREĞİNİ YAPACAĞINA İNANIYORUM

Referanduma sayılı saatler kala, Bilecik Milletvekilleri Osmaneli’ye çıkarma yaptılar. Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, 14 Nisan 2017 Cuma...

A+A-

Referanduma sayılı saatler kala, Bilecik Milletvekilleri Osmaneli’ye çıkarma yaptılar. 
Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, 14 Nisan 2017 Cuma günü Osmaneli’ye gelerek esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Ak Parti Osmaneli ilçe başkanı Yalçın Karaca, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Ak Parti Osmaneli Gençlik Kolları Başkanı Yasin Akçay ve partililer ile birlikte vatandaşlarla bire bir görüşen Milletvekili Eldemir’den görüşlerini alma fırsatı bulduk. Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir’in Gazetemiz Yazı işleri Müdürü Mehmet Erdem’e özel açıklaması. 
Mehmet Erdem; Sayın Milletvekili, referanduma sayılı saatler kaldı. Bugüne kadar çalışmalarınızı yapıp tamamladınız. Son olarak Osmaneli’li hemşerilerimize mesajınız ne olacaktır?
Millet Vekili Halil Eldemir; “Öncelikle Osmaneli Haber Gazetesi olarak sizlere çok teşekkür ediyorum, Osmaneli’li hemşerilerimizi de saygıyla ve muhabbetle selamlıyorum. Malumunuz şu anda artık saatler işliyor pek fazla bir zaman kalmadı. 16 Nisan sabahından itibaren de sandığa gideceğiz ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini oylayacağız. Pazar günü Evet veya Hayır diyeceğiz. Sonuçta biz bunu TBMM’de Türkiye’nin daha iyiye gitmesi için, daha hızlı büyümesi için, Türkiye’nin daha istikrarlı hükümetlerle yönetilmesi için, bugünün sorunu olmayan, geçmişte yaşadığımız siyasi sorunlar ve Hükümet sorunları ile ilgili olarak bir sistem değişikliğini düzeltme yapıyoruz. Bunu şunun için yapıyoruz; Temsildeki Adalet sağlansın, istikrarlı Hükümetler olsun diye yapıyoruz. Ben eminim ki Osmaneli’li hemşerilerim bu konuda bizleri yalnız bırakmayacaklardır. Çünkü Osmaneli biz ne zaman kapılarını çalsak, sandık konduğunda kendilerine başvursak, doğru projelerle gittiğimizde bizleri hiç yalnız bırakmadılar, en yüksek desteği her zaman verdiler. İnanıyorum ki, Türkiye’nin muasır medeniyetler seviyesine hızlı ulaşmasında, İkibinyirmiüç, İki bin Elli üç, İki bin Yetmiş bir hedefleri için, daha güçlü bir Türkiye için önemli bir dönüm noktası. Ben Osmaneli’li hemşerilerimin gereğini yapacağına inanıyorum. Şunu da söylüyorum, özellikle belirtmek istiyorum ki ne yapalım yapalım sandığa gidelim, mutlaka ama mutlaka oyumuzu kullanalım. Çünkü Demokrasi demek sandık demek, sandıkta da güçlü bir katılım oranının olması çok mühim. Osmaneli Haber Gazetesi olarak ilginize çok teşekkür ediyorum” dedi. 

hemserilerimin-geregini-yapacagina-inaniyorum.jpghemserilerimin-geregini-yapacagina-inaniyorum2.jpghemserilerimin-geregini-yapacagina-inaniyorum3.jpghemserilerimin-geregini-yapacagina-inaniyorum4.jpg


Bu haber toplam 2096 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.