“HEMŞEHRİLERİME VERDİĞİM SÖZÜ YERİNE GETİRDİM”

“HEMŞEHRİLERİME VERDİĞİM SÖZÜ YERİNE GETİRDİM”

2014 Yerel seçimlerinde Osmaneli Belediye Başkanı seçilen ve 5 yılda Osmaneli ilçesine önemli hizmet ve yatırımlarda bulnan Belediye Başkanı Münür Şahin,...

A+A-

2014 Yerel seçimlerinde Osmaneli Belediye Başkanı seçilen ve 5 yılda Osmaneli ilçesine önemli hizmet ve yatırımlarda bulnan Belediye Başkanı Münür Şahin, 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde, Osmaneli ilçesinden Bağımsız olarak Belediye Başkan adayı oldu. Ak Parti’nin kendisini aday göstermemesi sonucunda, kendisine partili partisiz Osmaneli halkından aday olması yönünde büyük baskılar geldiğini, halkın isteği karşısında durulmayacağını, Osmaneli Halkının isteğini yrine getirdiğini belirten Başkan Şahin; “Birlik beraberlik içerisinde 5 yıl hizmetkârı olduğum Osmaneli Halkının, değerli hemşehrilerimin uyoğun talep ve isteklerini geri çeviremezdim ve çevirmedim. Bugüne kadar olduğu gibi, bugünde Osmanelili Hemşehrilerimin sesine kulak verdim, onları dinledim, onların iradesi yönünde karar verdim. Osmanelili Hemşehrilerime vermiş olduğum bir söz vardı, bu sözümü yerine getirdim” dedi.
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin açıklamasına devamla; "2014-2019 döneminde Osmaneli'ye yaptığımız yatırımlarda ve hizmetlerde bizlere yardımcı olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, tüm bakanlarımız, özellikle de Prof. Dr. Nabi Avcı, Doç. Dr. Yalçın Akdoğan, Fatih Dönmez, Halil Eldemir, Tarım Kredi Koop. Genel Müdürü Dr. Fahrettin Poyraz, Milletvekili Selim Yağcı, İl Başkanlarımız Ramazan Kurtulmuş, Kadir Bayrak, Fikret Karabıyık, İlçe Başkanlarımız Yalçın Karaca, Mefaret Göbekçi, Yasin Akçay, Kamil Can Yılmaz, İl Genel Meclisi üyemiz Hakan Özkan, Belediye Meclis Üyelerimiz Hayati Kaba, Turan Ağdağ, Yalçın Yağız, Şaban Güdem, Bekir Torun, Musa Tatlı, Saim Taşkın, Hasan Eroğlu, Murat Özer, Ramazan Bozüyük, Hüseyin Nusret Dinçer, Cahit Öker, tüm Ak Parti Teşkilatı'na ve tüm siyasi parti başkan ve teşkilatlarına, Kaymakamlarımız Edip Çakıcı, Naif Yavuz ve valilerimiz Ahmet Hamdi Nayır, Süleyman Elban, Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Bilal Şentürk'e, kamu ve özel sektör yöneticilerine, sivil toplum örgütlerine, muhtarlarımıza ve Değerli basınımıza çok teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içinde Osmaneli için çok güzel hizmetleri yapmayı Allah bizlere nasip etti.
2019-2023 mahalli seçimlerinde her zaman bizlere destek olan ve bu hizmetlerin asıl mimarı, sahibi Osmaneli halkının yoğun isteği ve talebi sonrası Bağımsız Osmaneli Belediye Başkan Adayı olmaya karar verdim. Tüm başkan Adaylarına başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun"dedi.

 


Bu haber toplam 3003 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum