HEM NOSTALJİ YAŞATIYOR, HEM ÇEVRE KİRLİLİĞİNİ ÖNLÜYOR

HEM NOSTALJİ YAŞATIYOR, HEM ÇEVRE KİRLİLİĞİNİ ÖNLÜYOR

Günümüzde en çok tartışılan konuların başında gelen Poşet’e uygulamasına son veren Osmanelili esnaf Murat Erdinç; “Hem çevreyi koruyorum, hem de...

A+A-

Günümüzde en çok tartışılan konuların başında gelen Poşet’e uygulamasına son veren Osmanelili esnaf Murat Erdinç; “Hem çevreyi koruyorum, hem de nostalji yaşatıyorum” dedi. 
Osmaneli’de esnaflık yapan, aynı zamanda Osmaneli ilçe stadında maçların ve programların olduğu günlerde kuruyemiş satan Murat Erdinç, Kesekâğıdını geri getirdi. Müşterilerine çekirdekleri kesekâğıdında sunan Murat Erdinç; “Bilindiği gibi günümüzün en büyük problemlerinden olan çevre kirliliğini önlemek amacıyla Hükümet bile Poşet kanunu çıkardı ve çevre kirliliğini önlemek amacıyla Poşetleri paralı hale getirdi. Bende hem çevre kirliliğinin önüne geçmek, hem de müşterilerime daha sağlıklı bir ortamda kuruyemiş satmak üzere kesekâğıdı yapıyorum. Eskiden evlerde yapılan kesekâğıtları bakkallara ve pazarcılara satılırdı. Artık böyle bir uygulama kalmadı. Eski gazeteleri ve kâğıtları kesekâğıdı yaparak değerlendirmiş oluyorum. Hem de çevre kirliliğinin önüne geçiyorum. Bu uygulamamızdan müşterilerimizde gayet memnunlar” dedi. 

 


Bu haber toplam 2290 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.