“HEDEFİMİZ SEÇİMİ HELAL OYLARLA ADAM GİBİ KAZANMAKTIR”

“HEDEFİMİZ SEÇİMİ HELAL OYLARLA ADAM GİBİ KAZANMAKTIR”

MHP Osmaneli İlçe Başkanı Abdullah Küçük, yaklaşan yerel seçimler ile ilgili gazetemize yazılı bir açıklama yaptı. MHP İlçe Başkanı Küçük yazılı...

A+A-

MHP Osmaneli İlçe Başkanı Abdullah Küçük, yaklaşan yerel seçimler ile ilgili gazetemize yazılı bir açıklama yaptı. MHP İlçe Başkanı Küçük yazılı açıklamasında; 
“Milliyetçi Hareket Partisi'nin seçim sürecinde takip edilen ve toplum nazarında beklenti oluşturan bir konumda olmasından dolayı bu açıklamayı yapma gereği duyduk.
Öncelikle Milliyetçi Hareket Partisi Osmaneli İlçe Teşkilatı seçim çalışmalarını titizlikle ve toplum hassasiyetlerini gözeterek sürdürmektedir. Önce Ülkem ve Milletim sonra Partim ve Ben anlayışı ile devraldığımız bayrağı layık olduğu yere dikmek için tüm teşkilat mensuplarımız ve dava arkadaşlarımızla birlikte gece gündüz çalışmaktayız.
Elbette bu çalışmaları teşkilat ile sınırlı tutmuyoruz. Partimizin kriterleri, davamızın bize yüklediği sorumluluk bilinci içinde hareket etmekteyiz. 
Toplumsal hassasiyetleri de diğer partilerdeki gelişmeleri de yakınen takip etmekteyiz. 
Elbette seçim bir yarış olacaktır. Karşımızda aday olarak çıkacak parti ve kişileri dikkate almadan bir politika öne sürmemiz beklenemez. Ancak bu durum birilerinin iç karışıklıklarından nemalanmayı beklemek olarak değerlendirilmemelidir. "Falanca aday olursa sizin yanınızdayız", "Fişmanda aday gösterilirse sizin yanınızda yer alırız" diyenlerden medet umacak bir davayı temsil ettiğimizi düşünenler büyük bir yanılgı içindedir.

mhp-ilce-baskani-abdullah-kucuk-3.jpg
Milliyetçi Hareket Partisi yağmur nereye yağarsa tarlasını oraya taşıyanların, her devrin kazananlarının maşası olacak bir yapı değildir. Seçimi kazanmak adına her yolu mübah gören, kendi çıkarları için her türlü çirkinliği yapmaktan geri durmayanların sığınacakları bir liman konumunda olmadık ve olmayacağız.
Tüm bu düşüncelerin ötesinde, kurgulanmış anketler, sosyal medya operasyonları ve sokak dedikoduları da çalışma disiplinimizi etkilememektedir. 
Milliyetçi Hareket Partisi yarım asrı aşan bir maziye kökleri Türk Tarihinin derinliklerine kadar uzanan bir davadır. Bu yapıyı sıradan bir siyasi parti gibi değerlendirenler, oy devşirme adına her türlü tavizi verecek bir oluşum olarak görenler dün olduğu gibi bugün de yanıldıklarını görecektir.
Milliyetçi Hareket Partisi'nin ana felsefesi olan 9 Işık Kavramı'nı bilmeyenlerin bu algıda olmasını da kendi değerlendirmeleri olarak görmekteyiz. 
Milliyetçi Hareket Partisi geçmişten ders alan, geleceğe umut veren, dürüstlüğü her şeyin üstünde gören Türk İslam Hamuru ile yoğrulmuş bir yapıdadır. 
Bundan önceki tüm seçimlerde edindiğimiz deneyimlerin ışığında Genel Merkezimiz ve Bilge Lider Devlet Bahçeli'nin çizmiş olduğu doğrultuda seçim çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.
Partimizin aday adaylık başvuruları 15 Aralık 2018 tarihinde sona erecektir. Bu süreç içinde kirlenmemiş, Milliyetçi Ülkücü Hareket ile ters düşmemiş, dürüstlükten taviz vermemiş herkese kapımız sonuna kadar açıktır. 
Tertemiz ve toplum beklentilerini tam manası ile karşılayan bir kadro ile seçmen karşısına çıkıp, çirkinleşmeden, bir Ülkücü'ye yaraşır şekilde seçim sathındaki yerimizi alacağız.
Milliyetçi Hareket Partisi'nin tek gayesi seçimi kazanmak değil, seçimi helal oylarla ADAM gibi kazanmak olacaktır. 
Ülkücülük yarın oy verenlerin öbür gün tahsilâta geleceği bir yapıyı kabul etmez. 
Biz seçmenin karşısına kendi karakterimizle, sağlam ve ülkücü duruşa sahip kişilerle çıkacağız. 
"Mevzu vatansa hepimiz ölelim, mevzu makamsa hepiniz ölün" düsturu ile liste dışında kalan onurlu dava arkadaşlarımız da sonuna kadar yanımızda yer alacaktır. 
Bizim niyetimiz de gidişatımız da bu şekildedir ve bu şekilde olmaya devam edecektir.
Seçmenlerimizin helal oylarına, onurlu bir duruşla talip olmak dışında bir gayemiz yoktur ve olmayacaktır.
Bunu da seçim sürecinin henüz başında ilan etme ve kamuoyu ile paylaşma gereği duyduk.
Tüm Osmaneli Kamuoyuna saygı ile duyrulur.

 

Bu haber toplam 2070 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.