HALTERCİLERDEN SUBAŞI’YA TEŞEKKÜR

HALTERCİLERDEN SUBAŞI’YA TEŞEKKÜR

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Halter sporu yapan sporcular, kendilerine destek olan Subaşı Yemek Şirketini ziyaret ettiler.İlimizi...

A+A-

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Halter sporu yapan sporcular, kendilerine destek olan Subaşı Yemek Şirketini ziyaret ettiler.

İlimizi Halter turnuvalarında başarı ile temsil eden Haltercilerin, antrenman günlerinde yemek ihtiyaçlarını karşılayan Subaşı Yemek Şirketini Halter hocası Caner Özteke ile birlikte ziyaret eden Halterciler, Yemek Şirketi Genel Müdürü Yiğit Subaşı’ya teşekkür ettiler.

Antrenör Özteke, "Başarının gelmesi için antrenmanlarımızı aksatmadan çok çalışmalıyız. Yaz sezonunu iyi değerlendirebilmek için günde çift antrenmanlarımız oldu. Sporcularımızın öğle yemeklerini Subaşı Yemek firması üstlendi. Bizlerde bu sayede sporcularımızla dolu dolu bir antrenman yapma fırsatı yakaladık.  İyi bir sporcu için antrenman ve beslenme çok önemli. Bu yaz bu açığımızı giderebildik. Bizlere verilen desteklerin karşılığını vereceğiz" dedi.

“ONLARIN BAŞARILARINI TAKDİR EDİYORUZ”

Subaşı Yemek Genel Müdürü Yiğit Subaşı ise genç sporcuların Bilecik’in ve ülkemizin geleceği olduklarını belirterek spora ve sporcuya destek olmanın kendilerini memnun ettiğini ifade etti. ‘Onlar bizim geleceğimiz’ diyen Yiğit Subaşı, Antrenör Özteke’ye ve sporculara çalışmalarında başarılar diledi. Subaşı; "Halter branşı ilimizin önde gelen spor dallarından bir tanesi. Gençlerimizin başarılarını takdir ederek takip ediyoruz. Hocamızın özverili çalışması bizleri memnun ediyor. Bizlerde taşın altına elimizi koyarak destek olmaya çalıştık. Umarım gençlerimizin başarılarını attırarak devam ederler" dedi.

Bu haber toplam 1764 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.