HALTERCİLER ENGEL TANIMIYOR

HALTERCİLER ENGEL TANIMIYOR

21-22 Nisan 2017 Konya’da  yapılan Büyükler Bedensel Engelliler Halter Türkiye Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu olan Furkan Sertel ve Türkiye 3.sü...

A+A-

21-22 Nisan 2017 Konya’da  yapılan Büyükler Bedensel Engelliler Halter Türkiye Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu olan Furkan Sertel ve Türkiye 3.sü olan Nihat Yel Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız tarafından ödüllendirildi.

HALTERCİLER ENGEL TANIMIYOR

Yarışmalarda dereceye giren Sporcuları ve Antrenör Caner Özteke’yi makamında kabul ederek sevinçlerine ortak olan İl Müdürü Yıldız:
“Halter branşı İlimizin en başarılı branşlarından birisi. Bu branş ta Sporcularımızın ilimizi en iyi şekilde temsil etmesinden, Türkiye dereceleri yapmalarından dolayı büyük gurur duyduğunu ifade ederek sporcularımızı tebrik etti.
Bu başarının kazandırılmasında sporcularımızın hiçbir engel tanımadan azimli, gayretli çalışmaları olduğunu ifade eden İl Müdürü Yıldız, En büyük emeğin ise ,ilimizin başarılı antrenörü Caner Özteke   olduğunu söyledi.İl Müdürü Yıldız Emeklerinden dolayı teşekkür ederek antrenörümüzü tebrik etti.
 Konuklarını makamında ağırlayan İl Müdürü Yıldız, başarılı sporcumuzu ödüllendirdi.

Bu haber toplam 1699 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.