HAL’DE İLK ANAHTARLAR TESLİM EDİLDİ

HAL’DE İLK ANAHTARLAR TESLİM EDİLDİ

Osmaneli Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl yapımına başlanan ve büyük ölçüde bitirilen Hal binasında ilk anahtarlar dükkân sahiplerine teslim edildi. Bilecik...

A+A-

Osmaneli Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl yapımına başlanan ve büyük ölçüde bitirilen Hal binasında ilk anahtarlar dükkân sahiplerine teslim edildi. 
Bilecik ilinin Ticaret Bakanlığı onaylı tek Hal binası olan Osmaneli Belediyesi Hal’i bu sezon alım ve satımlara başlayacak. Hal binasından 7 No’lu dükkânı alan Rıza Yiğittekin, 8 No’lu Dükkânı alan Veysel Yalçın ve 9 No’lu dükkânı alan Deran Ziraat Enerji Hayvancılık LTD. ŞTİ sahibi Mehmet Yiğittekin,  aldıkları dükkânlarını anahtarlarını Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’den teslim aldılar. Anahtar tesliminde konuşan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, “İlimizin resmi onaylı tek Hal’i olan Osmaneli Belediyesi Hal binamızı bitirme aşamasına getirdik. Hal binamızdan işyeri alan Halci arkadaşlarımıza anahtarlarını teslim etmeye başladık. HemOsmanelili çiftçilerimize, hem de Hal Binamızıdan yer alan arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Osmaneli çiftçimiz bu sezondan itibaren üretmiş oldukları ürünleri hem daha iyi fiyatlara, hem de gönül rahatlığı içinde satarak çok daha fazla gelir elde edeceklerdir. Osmaneli ilçemizde yaşayan çitfçilerimizin bir sorununa daha derman olduğumuz için mutluyuz, gururluyuz” dedi. Hal binasından işyeri alan Rıza Yiğittekin’de yaptığı konuşmada; “Öncelikle Tarım kenti olan Osmaneli ilçemize böyle güzel bir Hal kazandıran Osmaneli Belediye Başkanımız Sayın Münür Şahin’e ve emeği geçen herekese teşekkür ediyorum. Osmaneli ilçesinde çiftçilerimizin üretmiş olduğu ürünlerin kalitesini biliyoruz. Bizlerde Hal binasından işyeri alarak Osmaneli çiftçimize bir nebze katkı sağlamak istiyoruz. Osmaneli çiftçisi bundan sonra çok daha güzel ve iyi şartlarda ürünlerinin pazarlanmasını sağlayacaklardır. Osmanelili çiftçilerimizle el ele vererek Osmaneli ilçemize büyük katkılar sağlayacağımıza inanıyorum. Şunu da belirtmek istiyorum, Sebze ve Meyvede tarladan alınan ürünlerde KDV oranı %8 iken, Halden çıkan ürünlerde KDV oranı %1’dir. Osmaneli Hal binamızın çiftçilerimize, bizlere ve Osmaneli ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

halde-ilk-anahtarlar-3.jpg

 

Bu haber toplam 8454 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum