HAFTA SONLARININ TERCİHİ OSMANELİ OLDU

HAFTA SONLARININ TERCİHİ OSMANELİ OLDU

Yaz aylarının gbelmesi ile birlikte, haftasonları Osmaneli ilçesine gelen yerli turist sayısında da artış gözlenmeye başladı. Tarihi ve doğal güzellikleri...

A+A-

Yaz aylarının gbelmesi ile birlikte, haftasonları Osmaneli ilçesine gelen yerli turist sayısında da artış gözlenmeye başladı. 
Tarihi ve doğal güzellikleri ile İstanbul, Kocaeli, Eskişehir, Sakarya ve Bursa gibi illerde yaşayan vatandaşların hafta sonlarını geçirdikleri yer haline gelen Osmaneli ilçesi, Turizm kenti olma yolunda mesafeleri adım adım aşıyor. Geçtiğimiz hafta sonu İlçeye gelen yerli turistler, Osmaneli ilçe merkezinde bulunan tarihi yerleri gedikten sonra, içmeler tesislerini de ziyaret ettiler. Genellikle doğa yürüyüşü şeklinde planlanan Osmaneli gezisine katılan misafirlere, Osmaneli Belediyesi her yönden yarıdmcı olup rehberlik etmektedir. Osmaneli’nin doğal güzelliklerini keşfeden yerli turistler, bol bol fotoğraf çekip, doğa ile iç içe olmanın keyfini çıkarmaktadırlar. Hafta sonu gezileri ile ilgili olarak misafirlerini belediye kapısında karşılayan Belediye Başkanı Münür Şahin, “5 yıldan bu yana vermiş olduğumuz çabanın meyvelerini yavaş yavaş görmeye ve almaya başladık. Hafta sonları ilçemize gelen misafirler, aynı zamanda Osmaneli’nin tanıtımına da büyük katkı sağlıyorlar. Osmaneli’nin tarihi ve doğal güzelliklerine hayran kalan, özellikle içmeler tesislerini çok beğenen yerli turistler, en kısa zamanda tekrar Osmaneli ilçemize dönüş yaparak, İçmeler tesislerimizde konaklıyorlar. Tarihi evlerimizin ve konaklarımızın restorasyon çalışmalarını bitirdiğimizde, Osmaneli ilçesi, Marmara bölgesinin en gözde mekanlarından biri haline gelecektir. Bu yöndeki çabalarımız aralıksız sürmektedir” dedi. 

hafta-sonlarinin-tercisi-osmaneli-1.jpg

 

Bu haber toplam 2053 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum