HACELOĞLU MAHALLESİ'NDE 3.500 KİŞİYLE İFTAR

HACELOĞLU MAHALLESİ'NDE 3.500 KİŞİYLE İFTAR

Osmaneli Belediyesi iftar programlarına devam ediyor. Geleneksel hale getirilen mahalle iftarlarında Camicedit Mahallesinden sonra Haceloğlu Mahallesinde de mahalle...

A+A-

Osmaneli Belediyesi iftar programlarına devam ediyor. Geleneksel hale getirilen mahalle iftarlarında Camicedit Mahallesinden sonra Haceloğlu Mahallesinde de mahalle halkı hep birlikte iftar açtı. Ak Parti Bilecik Milletvekili adayı eski Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın da katıldığı iftar programına Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ve mahalle halkının katıldığı iftarda 3.500 kişiye yemek dağıtıldı.

iftar3.jpg
İftar programı sonrasında açıklama yapan Başkan Şahin; “Osmaneli Belediyemizce her yıl düzenlenen iftar programlarımızla her gün 1000 kişiye Göksu Sosyal Hizmetler Salonumuzda yemek veriyoruz.

iftar2.jpg

Yine her gün ihtiyacı olan vatandaşlarımızın evlerine 300 adet yemek dağıtıyoruz. Bunların dışında mahalle iftarlarımızı 6 noktada ayrı günlerde veriyoruz. Halkımızla birlik ve beraberlik içinde oluyor ve konuklarımızla, misafirlerimizle birlikte iftar açıyoruz.

iftar5.jpg

İftar programlarımıza Bilecik Şeyh Edebali Tasavvuf Müziği Grubu ayrı bir renk katıyor.
İftar programlarımıza katkı sağlayan sanayicilerimiz, şirketlerimiz, esnafımız, tüccarlarımız ve halkımızdan bağış yapanlara çok teşekkür ediyoruz. Maliyetlerin tamamı gerçek hayırseverler tarafından, birlik ve beraberlik içinde iftar yapmak, halkımızı bütünleştirmek gayesi ile hayırseverler tarafından karşılanıyor.

iftar4.jpg

Belediyemiz aşçıları tarafından hazırlanan yemekler, belediyemiz çalışanları tarafından dağıtılıyor. Osmaneli Belediyesi örnek bir iftar programı organizasyonunu halkımızın büyük katılımı ile ve memnuniyetiyle yapıyor.
Haceloğlu Mahallemizdeki İftar programımıza katılan tüm halkımıza ve misafirlerimize teşekkür ediyoruz” dedi. 

Bu haber toplam 2676 defa okunmuştur
Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.