‘GÜNÜN BAŞARISINI DEĞİL UZUN VADEDEKİ BAŞARILARI HESAPLIYORUZ’

‘GÜNÜN BAŞARISINI DEĞİL UZUN VADEDEKİ BAŞARILARI HESAPLIYORUZ’

‘GÜNÜN BAŞARISINI DEĞİL UZUN VADEDEKİ BAŞARILARI HESAPLIYORUZ’

A+A-

Bilecik 1. Amatör küme’nin güçlü takımlarından 1308 Osmaneli Belediye spor kulübü antremanlarına devam ediyor. 1308 Osmaneli Belediye spor  antrenörü Sedat Memiş ile pazar günü oynayacakları 1299 Bilecik kulübü maçı öncesi futbolu ve ligi konuştuk.Sedat Memiş; "2016 – 2017 sezonu hepimize hayırlı olsun.Öncelikle kazasız belasız sağlıklı bir şekilde bütün takımlara futbolun içinde olan herkese güzel bir sezon geçirmek nasip olsun.  1308 Osmaneli Belediyespor geçen seneki çizgisinin altında kalmayacak.  1308 Osmaneli Belediyespor birkaç tane hedefi var birinci hedefi bal ligini yakalamak ve bu hedefe giderken  genç oyuncu yetiştirmek "dedi.1308 Osmaneli Belediyespor olarak   genç oyuncu kadrosu olduğuna değinen Sedat Memiş " yetenekli gençleri olan bir ekibiz onlara fırsat buldukça sürekli şans verip, sürekli oynatmaya çalışacağız öğrenmeye açık ve sürekli öğrenen,  çokta kendini geliştirebilecek  ve geliştiren oyuncularımız var.Bunları her daim takımın içersinde yer vereceğiz. Bal ligine de çıktığımızda,kendi öz kaynaklarımızdan 7-8 oyuncumuzun bu  takımda olmasını istiyoruz.Bizim geçen senede aynı şekilde bir düşünce yapımız vardı. Yine bu şekilde alt yaş gruplarındaki müsabık kadrolarımız çalışmaya devam ediyor. Onlarında geçen sene şampiyonlukları var finalde kaybettiğimiz  var  müsabakalar var u15 de finalde kaybettik. O çocukları da aralarından  da takımına kazandıracaklarımız var" dedi.
1308 Osmaneli Belediye spor'un kısa vadeli başarılar düşünmedeğini belirten Sedat Memiş; "Takım olarak hep ilkeli, günün başarısını değil uzun vadedeki başarıları hedefleyen oturmuş bir yönetici kadrosu yönetimi ile başkanı ile,teknik ekibi ile,antrenör kadrosu ile oyuncu kadrosu ile bunları üretmeye çalışan vizyon sahibi takımız.Sadece başarı odaklı değil bu ilkeleri yerine getirebilen ve getirmeye çalışan bir takım bir kulüp olma hüviyetinde sürekli yol almaya çalışacağız, ne kadar başarılı oluruz o artık sonucu kamuoyu değerlendirecek
Bu hafta 1299 Bilecik kulübü ile bir maçımız var. Hepsi tanıdığımız sporcu kardeşlerimiz,onlarında hedefleri var bizimde hedefimiz var. Pazar günü çıkıp oynayacağız.Tabi kazanmak istiyoruz, biz yine kayıpsız bir şekilde,devam etmek istiyoruz,futbolun içinde her türlü sonuç var. Üç sonuçtan biri bizim olacak ama biz her şeyimizi kazanma üzerine kuracağız. Tabi önce sportmence oynayıp kazanmak istiyoruz. Bizim takımımızda asla sportmenlik dışı davranışlar olmayacak. Zaman zaman olduğu oluyor ama onları da sürec içerisinde en aza indireceğiz sürekli bu konuda oyuncularımızı uyarıyoruz.Tabi bazen maçın içerisinden olabiliyor o noktada da artık rakip oyuncular,seyirci,hakem onlarda kusura bakmasınlar ama bunları asla ve asla tasvip eden bir kulüp değiliz. 
Amatör liglerde eksik hakkında da konuşan 1308 Osmaneli Belediye spor  antrenör'ü Sedat Memiş;"Bilecik'in her konuda çok eksiği var ama zaman zaman bunları dile getiriyoruz inşallah yavaş yavaş azalmaya başladı.Sağlık personeli ilgili problemler vardı ama çözüme kavuştu.Sadece ambulans eksiği var o da inşallah yakında çözüme kavuşacaktır." dediOsmaneli'de iki tane güzel sahamız var. Belediye Başkanımız Sayın Münür Şahin, üçüncü saha yapmayı da planlıyor. Osmaneli spora çok önem veren bir yer.Bilecik'te 15 yıl öncesine göre kötü sahalar yok.Tüm sahalar sentetik saha oluyor.2 Ekim Pazar günü 15:30'da Edebali Stadında oynanacak 1299 Bilecik Kulübü - 1308 Osmaneli Belediyespor maçına tüm taraftarımızı ve halkımızı davet ediyorum." diye belirti.


Bu haber toplam 2147 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.