GÜNEY KORE OSMANELİ İÇMELER TESİSLERİNE GELİYOR

GÜNEY KORE OSMANELİ İÇMELER TESİSLERİNE GELİYOR

Geçtiğimiz günlerde Bursa, Eskişehir ve Bilecik’in sahip olduğu turizm değerlerinin yeni pazarlarda tanıtılması ve yurtdışından daha fazla turist gelmesinin...

A+A-

Geçtiğimiz günlerde Bursa, Eskişehir ve Bilecik’in sahip olduğu turizm değerlerinin yeni pazarlarda tanıtılması ve yurtdışından daha fazla turist gelmesinin sağlanması hedefiyle Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) ve Türk Hava Yolları (THY) işbirliği ile düzenlenen organizasyon ile Güney Kore’de temaslarda bulunan turizm heyeti önemli görüşmeler gerçekleştirmişti. Bu görüşmeler Bilecik turizminin gözbebeği olan Osmaneli için meyvelerini vermeye başladı. Güney Kore’li 5 turizm firması yakın zamanda Osmaneli İçmeler tesisine katılım sağlayacaklarını mail ile bildirdiler. 
Osmaneli İçmeler tesisinde 3 gecelik randevu rezervasyonu yapan Güney Kore firmalarının isimleri şöyle: Hanatour (Go-oun Min), G-Köprü (Eunjung Jang), Tour2000 (Su Hyun,Hong), Chaeho Lim (Kore seyahati), Tourbaksa (Kisuk Kim).
Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, “Beş yıldan bu ana Turizme yaptığımız yatırımlar yavaş yavaş meyvelerini vermeye başladı. Bizler Osmaneli Bölgemizin parlayan yıldızı, dünyanın da tanıdığı bir kent olacak derken hayal satmıyorduk. Osmaneli’nin daha da gelişmesi, büyümesi ve yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri olması için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da el ele vererek birlik beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Osmanelimizin ismi Güney Kore’ye kadar gitti ve oradan insanlar ilçemize geliyorlar. Bunu başka devletlerin insanları takip edecek. Hiç kimse merak etmesin, Osmaneli Turizm’de hak ettiği yeri en kısa zamanda alacaktır” dedi. 

 


Bu haber toplam 3064 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum