“GÜN BİRLİK BERABERLİK GÜNÜDÜR”

“GÜN BİRLİK BERABERLİK GÜNÜDÜR”

Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Şaban Güdem, Osmanelili vatandaşların Ramazan ayını tebrik etti. Ak Parti İlçe Başkanı Güdem gazetemize yaptığı...

A+A-

Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Şaban Güdem, Osmanelili vatandaşların Ramazan ayını tebrik etti. Ak Parti İlçe Başkanı Güdem gazetemize yaptığı yazılı açıklamada; “Çin merkezli çıkan COVİD-19 virüs salgınına yönelik Türkiye’de ilk vakanın görüldüğü andan itibaren, devletimizin almış olduğu önleyici ve koruyucu tedbirler sayesinde, bu süreci en hafif şekilde atlatacağımıza inancımız sonsuzdur. Biliniyor ki Üç Aylar İslam Dünyasında hüzne bürünmüş, Kâbe bir dönem tavafsız, camiler cemaatsiz kalmıştır. Bugünler sabır ve dua zaanıdır. Ülkemizin ve İslam Dünyasının en kısa zamanda normale dönmesini Cenabı Hak’tan niyaz ederiz. Böyle zor bir zamanda Devlet ve Millet olaraktek yürek olduğumuzda tüm sorunların üstesinden geleceğimize inancımız tamdır. Devletimizin açıklamış olduğu ekonomi paketi ile esnafımız ve milletimizin mağduriyeti gierilmeye çalışılmıştır. Bu süreçte başta Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca, Bakan Yardımcımız Sayın Halil Eldemir, Bilecik Milletvekilimiz Sayın Selim Yağcı, Ak Parti Bilecik İl Başkanımız Sayın Fikret Karabıyık, Osmaneli Kaymakamımız Sayın Naif Yavuz, Osmaneli Belediye Başkanımız Sayın Münür Şahin ve tüm Sağlık personlimize göstermiş oldukları yoğun çabalarından dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. İlçemizdeki saygıdeğer esnaflarımızın, işadamlarımızın ve ilçe teşkilatımızın destekleri ile ilk etapta 500 koli erzak paketi hazırlamış olup, Ak Parti İlçe Başkanlığı ve Vefa Destek Gurubu ile birlikte ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. 
Bu vesile ile Mübarek Ramazan ayının tüm vatandaşlarımıza ve İslam alemine hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz” dedi. 

 


Bu haber toplam 2698 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.