GS TARAFTAR DERNEK BAŞKANI YAĞCI  FEDERASYON YÖNETİM KURULUNDA

GS TARAFTAR DERNEK BAŞKANI YAĞCI FEDERASYON YÖNETİM KURULUNDA

Galatasaray Taraftarlar Dernekleri Federasyonu 6. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel Kurul İstanbul’un Maltepe İlçesi Galatasaray Taraftarlar Derneği ev...

A+A-

Galatasaray Taraftarlar Dernekleri Federasyonu 6. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel Kurul İstanbul’un Maltepe İlçesi Galatasaray Taraftarlar Derneği ev sahipliğinde Dream Hotel Teras salonunda gerçekleştirildi. 

4e5e2339-b03d-4def-837c-be7c0ce24bb7.jpg
Galatasaray Taraftarlar Dernekleri Federasyon Başkanlığına Tekirdağ Dernek Başkanı Eren Cicioğlu oy birliği ile seçilirken, Osmaneli Galatasaray taraftarlar dernek başkanı Erol Yağcı’da yönetim kurulu asil üyesi olarak seçildi.

ee30a75c-5456-45fd-a954-aa21d3a24032.jpg

Osmaneli’de 1998 yılında kurulan Galatasaray Taraftarlar Derneği başkanlığını da yapan Erol Yağcı, “Türkiye’nin en büyük camialarından biri olan Galatasaray taraftarlar derneğimiz, Osmaneli ilçemizin en faal sivil toplum kuruluşlarından birisidir. Osmaneli’de olduğu gibi taraftar dernekleri federasyonunda da Osmaneli derneğimizi ve Osmanelili Galatasaray taraftarlarımızı bundan sonra Yönetim Kurulunda temsil edeceğiz. Türkiye’de en çok lig ve Türkiye kupası Şampiyonluğu kazanan ve Ülkemize futbolda Avrupa’dan kupa getiren tek takım olan Galatasaray’ımıza Osmaneli’den destek olmaya, yeni başarılara bütün taraftarlarımızla birlikte yürümeye devam edeceğiz” dedi. 
 

 

Bu haber toplam 3750 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.