GENEL MERKEZDEN İZİNSİZ ETKİNLİK YAPILAMAYACAK

GENEL MERKEZDEN İZİNSİZ ETKİNLİK YAPILAMAYACAK

Ak Parti Genel Merkezi, İllerdeki teşkilatlarına gönderdiği genelge ile belediyelerinde dahil olduğu tüm etkinlikleri, Genel merkez izni dışında yasakladı.Ak...

A+A-

Ak Parti Genel Merkezi, İllerdeki teşkilatlarına gönderdiği genelge ile belediyelerinde dahil olduğu tüm etkinlikleri, Genel merkez izni dışında yasakladı.

Ak Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık’tan, Genel Merkez tarafından gönderilen genelge hakkında bilgi aldık. Ak Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık Gazetemize yapmış olduğu açıklamada, “Genel Merkezimiz tarafından Olağanüstü hal süresince Milletvekillerimizin ve il başkanlarımızın dışında hiçbir şekilde Genel Merkez izni olmadan seminer, konferans, davet ve herhangi bir etkinlik yapılmaması kararı almıştır. Çünkü çok hassas bir dönemden geçmekteyiz. Konferansa çağıracağımız kişilerin ne söyleyip, söylemeyeceğinin kontrol edilebilirliği belli olmamaktadır. Herkesin herkesi suçladığı bir dönemdeyiz. Ayrıca ülke genelinde de güvenlik önlemlerinin had safhaya ulaştığı bir süreçten geçmekteyiz. Genel Merkezimizin talimatı doğrultusunda, şu dönemde bazı etkinliklere ara vermiş bulunmaktayız. Bu hassas süreci daha rahat ve sakin geçirmemiz adına böyle bir bilgi bizlere tebliği edildi. Teşkilatlarımızın ve Ak Partili belediyelerimizin Genel merkez izni olmadan seminer, konferans ve güvenlik açısından sakınca doğurabilecek etkinlikleri yapması durdurulmuş bulunmaktadır. Parti teşkilatları ve Ak Partili belediyeler olarak normal çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ülkemizin içinde bulunduğu bu hassas dönemi de bundan önceki olaylarda olduğu gibi Ak Parti Hükümetinin dik duruşu ve kararlı tutumu ile hasarsız bir şekilde atlatacağız” dedi.

 

Bu haber toplam 1566 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.