GENEL BAŞKAN OSMANELİ'DE

GENEL BAŞKAN OSMANELİ'DE

Büyük Birlik Partisi Osmaneli İlçe Başkanlığı ve Alperen Ocakları Başkanlığı binasının açılışı Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Ankara...

A+A-

Büyük Birlik Partisi Osmaneli İlçe Başkanlığı ve Alperen Ocakları Başkanlığı binasının açılışı Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Ankara Milletvekili Mustafa Destici'nin katılımı ile gerçekleşti.

buyuk-birlik-partisi-osmaneli-ilce-baskanligi-ve-alperen-ocaklari-baskanligi-binasinin-acilisi-img_6541.jpg
Başkan Destici’yi; Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Mefaret Göbekçi, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Hakan Özkan, Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba,
 MHP İlçe Başkanı Hayri Teyin, Büyük Birlik Partisi Bilecik İl Başkanı Murat Önal, Osmaneli İlçe Başkanı Cemal Gül ve partililer karşıladı.

buyuk-birlik-partisi-osmaneli-ilce-baskanligi-ve-alperen-ocaklari-baskanligi-binasinin-acilisi-img_6552.jpg
Açılışta bir konuşma yapan BBP İlçe Başkanı Cemal Gül " Mensubu olmaktan onur duyduğum Büyük Birlik Partisi'nin bayrağını ilçemizde dalgalandırmaya başlayacağımız bugün de bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür eder hepinizi katılımlarından dolayı teşekkür ederim." dedi.

buyuk-birlik-partisi-osmaneli-ilce-baskanligi-ve-alperen-ocaklari-baskanligi-binasinin-acilisi-img_6559.jpg
Yeni İlçe binası açılışı öncesinde konuşan  Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin " Sayın genel başkanım, değerli milletvekilim Osmaneli çok tarihi bir yer. Kuruluşu milattan önce 8 bin yıla dayanan ilk Türk hakimiyetine 1075 yılında Selçuklular ile giren tarihi bir kent. Anadolu Selçuklu İmparatorluğunun kuruluş yerlerinden bir tanesi. 1299'dan itibaren de  Osmanlı İmparatorluğunun kuruluş yerlerinden bir tanesi. İlk defa Türk hakimiyenine geçtiği 1075 yılından günümüze kadar hiçbir zaman işgale uğramamış ezanın susmadığı Kur'an'ın dinmediği tarihi bir kent. Bu kentin belediye başkanı olarak sizleri de burada ağırlamaktan çok büyük mutluluk duyuyorum.

buyuk-birlik-partisi-osmaneli-ilce-baskanligi-ve-alperen-ocaklari-baskanligi-binasinin-acilisi-img_6564.jpg

İnşallah Cumhur İttifakı yerel seçimlerde de ve ülkemiz üzerinde oynanan artık emperyalizmin kurşunla yapamadığını ekonomik savaşla yapmaya çalıştığı dönemde inşallah bu birlik beraberlik içerisinde MHP ve BBP ile ekonomik savaşa hep birlikte dur diyeceğiz." dedi.

buyuk-birlik-partisi-osmaneli-ilce-baskanligi-ve-alperen-ocaklari-baskanligi-binasinin-acilisi-img_6568.jpg
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ilçe binasının açılısında yaptığı konuşmasında " Bizler 29 Ocak 1923'te Şehit Muhsin Yazıcıoğlu'nun liderliğinde   i'la-yı kelimetullah için nizam-ı alem için yola çıkmış olan alperenleriz. Bizim gayemiz Allah'ın rızasını kazanmak ve güçümüz yettiği kadar onun ismini ve emrini yeryüzüne ve bütün insanlığa ulaştırmaktır. Dünyadaki bütün mazlumların yanında olmak, onların sesi olmak ve zulüm kimden gelirse gelsin ve kime karşı yapılırsa yapılsın onun da karşısında olmaktır. Bizim ecdadımız da öyle yapmıştır. Bu topraklar bu anlattığım ideallerin yaşandığı ve bu coğrafyada hayata geçirildiği topraklardır. Aynı zamanda insanımızın refahını, mutluluğunu artırmak, huzurunu, güvenini, tesis etmek adına da bugüne kadar 25 yıldır mücadele verdik bundan sonrada vermeye devam edeceğiz.  

Şeyh Edebali'nin insanı yaşat ki devlet yaşasın sözü bugün de bizim için çok önemli değere sahiptir. İnsanını yaşatan, insanını önem veren, insanının huzurunu, mutluluğunu, refahını arttıran, güvenliğini temin eden toplumlar hep ileri seviyelere yükselmişlerdir. İnsanına önem veren devletler yer yüzünün en güçlü ve yaşanılabilir devletleri olmuşlardır. Onun için atalarımız buna önem vermişlerdir. Bizde BBP olarak alperenler olarak önceliğimiz hep bu anadolu coğrafyasında, Türkiyemiz de yaşayan insanlarımız, kardeşlerimiz ama onun öteisinde de Türk - İslam coğrafyasındaki bütün soydaşlarımızın ve dindaşlarımızın sorumluluğunuda üzerimizde hissederek siyaset yapmaya gayret ediyoruz.

buyuk-birlik-partisi-osmaneli-ilce-baskanligi-ve-alperen-ocaklari-baskanligi-binasinin-acilisi-img_6586.jpg
Başta dedemiz Ertuğrul Gazi atamız Osman Gazi olmak üzere bütün bu toprakları bize yurt yapan Alparslan'dan Mustafa Kemal Atatürk'e kadar bütün bu süre içerisinde devletimize milletimize emeği geçen bütün ecdadımızı da rahmetle anıyoruz.

buyuk-birlik-partisi-osmaneli-ilce-baskanligi-ve-alperen-ocaklari-baskanligi-binasinin-acilisi-img_6590.jpg
Batı ve başta ABD olmak üzere çıldırtan önemli hadiselerden biri de 16 Nisan'daki referandumdaki sistem değişikliği olmuştur. Çünkü eski sistemde istedikleri zaman kaos çıkartabiliyorlardı, kriz çıkartabiliyorlardı. İstemedikleri yönetimleri ya kaostan ya da krizler ile; olmadı darbeler ile yönetimden uzaklaştırıp kendi istediklerini uygulayacak yönetimlerinin iş başına gelmelerini sağlayabiliyorlardı. Yeni sistem ile birlikte artık ellerinden bu imkan alındı. Kudurmalarının, saldırmalarının ve ambargolarının en büyük sebebi de budur. 

buyuk-birlik-partisi-osmaneli-ilce-baskanligi-ve-alperen-ocaklari-baskanligi-binasinin-acilisi-img_6593.jpg
Belediye başkanımızın, hem Ak Parti hem de MHP ilçe başkanlarının yöneticilerinin burada olması da beni ziyadesi ile mutlu etti kendilerine teşekkür ediyorum. Rabbim inşallah devletimizin bekası, milletimizin istiklali ve gelececği için, ülkemizin bütünlüğü için ve ülkemizin bütün problemlerini çözmek için, ülemizi daha iyi noktalara taşımak için oluşturduğumuz bu birlikteliği sürdürmeyide bizlere nasip etsin inşallah."ifadelerini kullandı.

buyuk-birlik-partisi-osmaneli-ilce-baskanligi-ve-alperen-ocaklari-baskanligi-binasinin-acilisi-img_6597.jpgbuyuk-birlik-partisi-osmaneli-ilce-baskanligi-ve-alperen-ocaklari-baskanligi-binasinin-acilisi-img_6600.jpg

buyuk-birlik-partisi-osmaneli-ilce-baskanligi-ve-alperen-ocaklari-baskanligi-binasinin-acilisi-img_6557.jpg

Bu haber toplam 9074 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
İlgili Haberler