Gençlerbirliği - Şeyhvarmaz Spor Hazırlık Maçı

Gençlerbirliği - Şeyhvarmaz Spor Hazırlık Maçı

Bilecik 1. Amatör küme futbol takımlarından Osmaneli Gençlerbirliği spor, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. 24 Eylül 2016 tarihinde başlayacak olan...

A+A-

Bilecik 1. Amatör küme futbol takımlarından Osmaneli Gençlerbirliği spor, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. 24 Eylül 2016 tarihinde başlayacak olan sezona iddialı bir şekilde hazırlanan Osmaneli Gençlerbirliği, haftada 3 gün antrenman yaparak hazırlandığı yeni sezona, hazırlık maçları yaparak, tam formda girmek istiyor.

genclerbirligi-(1).jpg

Osmaneli Gençlerbirliği futbol takımı geçtiğimiz Pazar günü Osmaneli ilçe stadında, Sakarya süper amatör takımlarından Pamukova Şeyhvarmaz Spor Kulübü bir hazırlık maçı yaptı. Hazırlık maçı olmasına rağmen çekişmeli geçen maçı Şeyhvarmazspor 7 – 5 kazandı. Osmaneli Gençlerbirliği antrenörü Ömer Faruk Bulut, maçın ilk yarısında as oyuncularını sahaya sürdü. Maçın ikinci yarısında ise daha çok yedeklere ve gençlere ağırlık vererek sahaya çıkan Osmaneli Gençlerbirliği antrenörü Ömer Faruk Bulut, “Yeni sezona çok iyi bir şekilde hazırlanıyoruz. Her sezon olduğu gibi, Osmaneli Gençlerbirliği, bu sezonda Bilecik 1. Amatör kümenin en dişli takımlarından birisi olacaktır. Şu ana kadar yapmış olduğumuz çalışmalarda, futbolcularımdan çok memnunum. Kısıtlı imkânlarımıza rağmen Osmaneli Gençlerbirliği, ortaya koyacağı azim ile yine en iddialı takım olacaktır. Yeni sezon öncesinde Bilecik 1 amatör kümede mücadele edecek bütün takımlarımıza ben şimdiden başarılar diliyorum. Dostluk, kardeşlik içerisinde ve centilmence bir sezon geçirilmesini temenni ediyorum” dedi.

genclerbirligi-(2).jpg

foto-galeri-icin-tiklayiniz-006.png

Bu haber toplam 2835 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.