GENÇ GİRİŞİMCİLERDEN YENİ İŞYERLERİ

GENÇ GİRİŞİMCİLERDEN YENİ İŞYERLERİ

Yapılan yatırımlarla birlikte büyümeye ve gelişmeye devam eden Osmaneli ilçesinde yeni işyerleri açılmaya devam ediyor. Özellikle genç girişimcilerin...

A+A-

Yapılan yatırımlarla birlikte büyümeye ve gelişmeye devam eden Osmaneli ilçesinde yeni işyerleri açılmaya devam ediyor. Özellikle genç girişimcilerin açmış oldukları işyerleri, Osmaneli ilçesine ayrı bir değer katıyor. 
Geçtiğimiz Cuma günü Osmaneli’de gıda üzerine esnaflık yapan Yunus Mazlum ve Ferdi Bakır yeni bir işyeri açtılar. Lokma Tadım isimli işyerinde değişik tadların vatandaşa sunulacağını belirten genç girişimci ortaklar, “Osmaneli ilçemiz gelişirken, biz Osmanelili esnaflarda bu gelişmeye ayak uydurmak zorundayız. Osmaneli ilçemizde yaşayan hemşehrilerimize değişik damak tadları sunarak, onlara, “diğer il ve ilçelerde var Osmaneli’de neden yok dedirtmeyeceğiz” dediler. Yeni işyerinin açılışına Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Ak Parti ve CHP ilçe Başkanları, Belediye Meclis üyeleri ile birlikte esnaf ve vatandaşlar katıldılar. 
Yine aynı gün Sakarya nehri kenarında işletmecilik yapan Serhat Karaaslan, yeniden düzenldiği işyerinin açılışını yaptı. Kafe ve çocuk oyun gurubunun bulunduğu yeni işyerinin açılışına Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, CHP İlçe Başkanı İsmail Er, Halk Bankası müdürü Osman Yurttaş, esnaflar ve vatandaşlar katıldılar. Başkan Şahin açılışta yaptığı konuşmada; “Osmaneli ilçemiz Marmara bölgesinin parlayan bir yıldızı olmaya devam ediyor. Özellikle genç girişimci kardeşlerimiz, açmış oldukları işyerleri ile Osmaneli ilçemize değer katıyorlar. Osmaneli Tarım, Sanayi ve Turizm alanında ilerleme kaydederken, ticaret alanında da önemli gelişmelere şahitlik yapıyoruz. Bugün açmış olduğumuz her iki işyerimize ve sahiplerine hayırlı, bereketli işler ve bol kazançlar diliyorum” dedi. 

genc-girisimcilerden-yeni-isyerleri-3.jpg

 

Bu haber toplam 1745 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.