GENÇ GİRİŞİMCİ’DEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA SİPERLİK

GENÇ GİRİŞİMCİ’DEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA SİPERLİK

Osmaneli ‘de Genç Mühendis, Ali İlkay SEMERCİ sağlık çalışanları ile toplumla birebir çok ilişkisi olan yerler için 3D yazıcı ile siperlik üretip...

A+A-

Osmaneli ‘de Genç Mühendis, Ali İlkay SEMERCİ sağlık çalışanları ile toplumla birebir çok ilişkisi olan yerler için 3D yazıcı ile siperlik üretip dağıtım organizasyonunu sağladı.
Evindeki üç boyutlu yazıcı ille sağlık çalışanları için siperlik üretti. Metalurji  ve Malzeme Mühendisi Ali İlkay SEMERCİ  "Bizim için ön saflarda savaşan sağlık çalışanlarımız için evde kendi imkanlarımız ve gönüllü komşularımız ile virüsle mücadele edebilmek için  siperlik üretmeye devam ediyoruz" dedi
Geçtiğimiz haftalarda salgına karşı en ön safta mücadele eden ve büyük bir risk üstlenen sağlık çalışanlarına destek için çağrı yapan 3D yazıcı sahipleri, 3D yazıcılarla sağlık çalışanları için yüz siperliği üretmeye başlayan bir gönüllü ağı kurmuştu. 3boyutludestek.com adlı internet sitesi ve sosyal medya üzerinden de hem üretim ve gönüllü ağını genişletmeye hem de ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya başladığı dönemde irtibata geçerek Bilecik sorumluluğunu üstlenmişti.
Ev karantinasına devam ederken bir yandan da evinde yaptığı çalışmalar ile koronavirüs ile mücadeleye destek oluyor. 

e4101cbf-3b40-4416-ada8-4fba4063dc3d.jpg
Genç mühendis “İmkanlarımız dahilinde Bilecik ilimizde ,ön saflarda savaşan sağlık çalışanlarımız ve sosyal hareketliliğin en çok yaşandığı bankalar, marketler ve resmi daireler  için  birçok yerde bulunan ekibimiz ile evlerde siperlik üretiyoruz."
Bu çalışmamız esnasında Sakarya’da bulunan genç işadamı arkadaşımında verdiği teknik desteği, Osmaneli’de plastik üretimi yapan fabrikanın malzeme teminindeki yardımları ve resmi kurumların destekleri ile şu ana kadar 1250 adet ürettik .Organizasyon dahilinde şahsıma ulaşan taleplerin öncelikli olarak yoğun bakımlar, acil servisler olmak üzere dağıtımını  yaparak ulaştırdık. Ayrıca malzeme desteğinin yanısıra el emekleri ile yardımlarını esirgemeyen tüm bilecik ilindeki 3boyutludestek.com  grubu gönüllülerine, esnaf ve  komşularımıza teşekkür ederim.. 

 

Bu haber toplam 4114 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum