GENÇ ÇİFTÇİLERE HAYVANLARI TESLİM EDİLDİ

GENÇ ÇİFTÇİLERE HAYVANLARI TESLİM EDİLDİ

2016 yılında başlatılan Genç Çiftçi Desteklemesi hibe programı kapsamında büyükbaş hayvan dağıtımları devam ediyor. İl Gıda Tarım ve Hayvancılık...

A+A-

2016 yılında başlatılan Genç Çiftçi Desteklemesi hibe programı kapsamında büyükbaş hayvan dağıtımları devam ediyor. İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Necmettin Yoldaş' ın katılımıyla Osmaneli'de 2017 yılı Genç Çiftçi Desteklemeleri hibe programı kapsamında hayvan dağıtımları gerçekleştirildi.

img_0009.jpg

2017 yılı Genç Çiftçi Desteklemeleri hibe programı kapsamında Osmaneli İlçesinde Beşevler köyünde ikamet eden çiftçi; Nesrin Güvercin' e ve Yenipazar çiftçilerinden Zekai Ünal' a hayvanları teslim edildi. Böylece 2017 yılı Genç Çiftçi Desteklemeleri tamamlanmış oldu.

img_0029-001.jpg
 Dağıtım töreninde konuşan İl Müdürü Yoldaş; "Genç Çiftçi Projelerinin önemine değinerek, çiftçilerimizin üretime katkı sağlayabilmeleri için teşvik edici bir güç olacağı kanaatindeyim. Üreticilerimizin her daim yanında ve destekçileri olmaya devam edeceğiz. Hayırlı, uğurlu ve bereketli olmasını diliyorum' dedi.

img_0026.jpg

 

Bu haber toplam 1950 defa okunmuştur
Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.