GELENEKSEL OSMANELİ PANAYIRI NE ZAMAN ?

GELENEKSEL OSMANELİ PANAYIRI NE ZAMAN ?

Geleneksel Osmaneli Panayırı 17 Eylül 2018 Pazartesi günü başlıyor. Bu yıl da bir hafta sürecek olan Geleneksel Osmaneli Panayırı 23 Eylül Pazar günü...

A+A-

Geleneksel Osmaneli Panayırı 17 Eylül 2018 Pazartesi günü başlıyor. Bu yıl da bir hafta sürecek olan Geleneksel Osmaneli Panayırı 23 Eylül Pazar günü sona erecek. Geleneksel olarak her yıl düzenlenen Osmaneli Panayırın da bu yıl yine esnaflar tezgâhlarını kapalı pazara ve etrafına açarken, lunapark Camikebir Mahallesi Dr. Etem Girgin caddesine kurulacak. 
Geçmiş yıllarda lunaparkın kurulduğu alanda TOKİ evleri olduğundan ve yine geçtiğimiz yıl Mezarlık karşısında kurulmuş olan Lunaparkın bu yıl yeri değiştirilerek, mezarlıktan uzak bir alana, Dr. Etem Girgin caddesine kurulacak. 
Bu yıl ki Osmaneli Panayırında Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezinde üretilen ürünler ile ilgili olarak bir stant açılacak. Osmanelili ressam Necmi Öztürk’ün eserlerinin ve Osmaneli Belediyesi arşivinde yer alan resimlerin sergileneceği bir sergi açılacak. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Osmaneli Panayırı Osmaneli’ye bir canlılık getirdiği gibi, çevre il, ilçe ve köylerden de vatandaşların Osmaneli’ye gelmesini sağlıyor. 
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin Panayır ile ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada, “Geleneksel hale gelen panayırımızın süresi geçtiğimiz yıl olduğu gibi yine bir hafta olacak. Vatandaşlarımız özellikle köylülerimiz alışverişlerini panayırdan daha rahat bir şekilde yapsınlar, daha uzun süre eğlensinler diye. Panayır Osmaneli ilçemize yılda bir hafta da olsa önemli bir katma değer sağlıyor. Çevre il ve ilçelerden panayır dolayısıyla ilçemize gelenler oluyor. Bu da Osmaneli ilçemizin hem tanınması, hem de önemli bir gelir kaynağına kavuşmasına neden oluyor. Vatandaşlarımızın panayırda hoşça vakit geçirmelerini diliyorum” dedi.


Bu haber toplam 5634 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum