GELENEKSEL LEFKE CUP U15 TURNUVASI BAŞLIYOR

GELENEKSEL LEFKE CUP U15 TURNUVASI BAŞLIYOR

İlki geçen yıl düzenlenen Galatasaray, Fenerbahçe, Boluspor, Beykoz, Kâğıthane, Güngören, Beşiktaş, Esenyurt ve Gaziosmanpaşa ve 1308 Osmaneli Belediyespor'un...

A+A-

İlki geçen yıl düzenlenen Galatasaray, Fenerbahçe, Boluspor, Beykoz, Kâğıthane, Güngören, Beşiktaş, Esenyurt ve Gaziosmanpaşa ve 1308 Osmaneli Belediyespor'un yer aldığı Osmaneli'de futbol şöleni yaşatan Lefke Cup U15 turnuvası bugün başlıyor. Lefke Cup U15 Futbol turnuvasına bu yıl Galatasaray, Beşiktaş, Kasımpaşa,Eskişehirspor, Altınordu, Boluspor, Sakarya Gücü ve 1308 Osmaneli Belediyespor takımlarının iştirak edeceği turnuva ile Osmanelililer 4 gün boyunca futbola doyacaklar. 

lefkecupmaclar-001.jpg

 

Geleneksel hale gelen Lefke Cup U15 futbol turnuvası, bu yıl 8 takım ile sınırlı tutuldu. Önümüzdeki yıllarda, Osmaneli ilçesinde yatak kapasitesinin ve otel sayısının artmasıyla birlikte daha çok takımın iştirak edeceğini söyleyen Belediye Başkanı Münür Şahin; "İlki geçen yıl yapılan TTF LEFKE CUP turnuvasını geleneksel hale geldi. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Kasımpaşa, Boluspor ve 1308 Osmaneli Belediye Sporun U15 (15 yaş grubu) takımlarının katılacağı turnuvayı 8 takım ile sınırlı tuttuk. Yeni yapmakta olduğumuz otellerin devreye girmesiyle önümüzdeki yıl turnuvaya katılacak takım sayısını arttırmamız mümkün olacak. İlçemizdeki öğrenci yurtlarının çoğunluğu özellikle birinci lig kulüplerimizce uygun görülmüyor.

lefkecupmaclar2.jpg

İlçemizin tanıtımı açısından çok yararlı bir turnuva olan Lefke Cup U15 futbol turnuvası sayesinde, gelecekte büyük yıldız olarak, büyük takımlarda ve Milli takımlarda seyredeceğimiz futbolcuları, bizler şimdiden Osmaneli ilçemizde seyretme fırsatını yakalamış bulunuyoruz. 16 Ağustos 2018 Perşembe günü başlayacak olan turnuva 4 gün boyunca Osmaneli’deki her iki futbol sahamızda oynanacak maçlar ile devam edecektir. Geleceğin futbol yıldızlarını bugünden seyretmeleri için ben Osmanelili bütün futbolsever hemşehrilerimi maçalara davet ediyorum. İlçemiz dışından turnuvaya katılacak olan takımlara güzel bir şekilde ev sahipliği yapmalarını rica ediyorum. Lefke Cup U15 Futbol turnuvasına katılan bütün takımlarımızın başta yöneticilerine, teknik heyetlerine ve futbolcu kardeşlerime şimdiden başarılar diliyorum” dedi. 

Bu haber toplam 2054 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.