GELECEĞİN YILDIZLARI OSMANELİ SAHALARINDA

GELECEĞİN YILDIZLARI OSMANELİ SAHALARINDA

Osmaneli Belediyesi TFF, İstanbul ASK, Bilecik ASKF destekleri ile "LEFKE CUP U15 FUTBOL TURNUVASINI" gerçekleştiriyor.Beşiktaş, Fenerbahçe, Altınordu,...

A+A-

Osmaneli Belediyesi TFF, İstanbul ASK, Bilecik ASKF destekleri ile "LEFKE CUP U15 FUTBOL TURNUVASINI" gerçekleştiriyor.
Beşiktaş, Fenerbahçe, Altınordu, EskişehirSpor, Adana Demir Spor, BalıkesirSpor, Sakarya Spor,1308 Osmaneli Belediye Spor U15 takımlarının katılacağı turnuvaya ilgi şimdiden büyük.
Kura çekiminin 21 Ağustos Çarşamba günü yapılacağı turnuvada takımlar Prof.Dr Yunus Söylet İçmeler Tesislerinde, Yeni yapılan Tarihi Çarşımızdaki Fadıl Bozkurt Konağında, Bekir Güven Konağında ve ilçedeki diğer tesislerde konaklıyacaklar. Yaklaşık 200 sporcu, aileleri, yöneticilerle birlikte Osmaneli 5 gün boyunca 500 kişiye ev sahipliği yapacak.
Osmaneli tanıtımı için büyük önem taşıyan organizasyon özellikle spor turizmi hedefi içinde büyük katkı sağlıyacak. Geçtiğimiz günlerde Osmaneli'de bir haftalık kamp yapan Beşiktaş Kadın Futbol Takımı ilçeden oldukça memnun ayrılmıştı. Lefke Cup 2019 U15 turnuvası ve sonrası Kadınlar Zafer Turnuvası ve devamında Ulusal Satranç Turnuvası, Geleneksel Osmaneli Panayırı ve devamında da U11-13 Futbol Turnuvası ile Osmaneli spor ve kamp merkezi haline gelecektir.
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin turnuva ile ilgili yaptığı açıklamada; "Osmaneli Belediyesi Birlik ve Beraberlik içinde her konuda hedeflerine ulaşıyor. Sporda da geldiğimiz durum son derece memnuniyet verici. Yapmış olduğumuz tesisler, spora verdiğimiz önem, sahip oduğumuz Allah vergisi doğal avantajlar ile Osmaneli kendi ölçeğini aşan bir spor ve kamp merkezi oluyor. 3.sünü yaptığımız bu turnuvaya katılacağını bildiren değerli kulüplerimize çok teşekkür ediyoruz. Bu turnuvaya katılmak istediğini bildiren ancak şu an yatak kapasitesi nedeniyle kabul edemediğimiz takımlarımızada teşekkür ediyoruz.
Geleceğin yıldızlarını Osmaneli'de ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğumuzu ifade ediyoruz. Osmaneli’de Belediye olarak 250 yatak kapasitesine geliyoruz.  Fenerium AŞ ve diğer sponsorlarımıza teşekkür ediyoruz. Turnuvaya destek veren Türkiye Futbol Federasyonuna, İstanbul ASKF, Bilecik ASKF ve Bilecik Hakem Komitesi Başkanımıza ve de hakemlerimize teşekkür ediyoruz. 

gelecegin-yildizlari-osmanelide.jpg

 

Bu haber toplam 3048 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.