GELECEĞİN MİLLİ ATLETLERİ OSMANELİ’DE

GELECEĞİN MİLLİ ATLETLERİ OSMANELİ’DE

17 dalda faaliyet gösteren 1308 Osmaneli Belediyespor kulübünün atletleri başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyorlar. İzmir'de düzenlenen Olimpik...

A+A-

17 dalda faaliyet gösteren 1308 Osmaneli Belediyespor kulübünün atletleri başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyorlar. 
İzmir'de düzenlenen Olimpik Deneme yarışında iyi bir performans sergileyen 1308 Osmaneli Belediyespor’un atletleri gelecek için de ümit veriyorlar. İzmir’de düzenlenen deneme yarışında, Eren İp 100 metrede 3’cü, 200 metrede 4’ncü,  Furkan Apak ise üç adım atlamada 2’nci Olmuştur. Sporcularının Her yarışta kendi derecelerini geliştirdiklerini ifade eden Atletizim Hocası Sercan Ocak; “Uzun yıllardan beri yapmış olduğumuz planlı ve programlı çalışmalarımızın semerelerini almaya devam ediyoruz. 1308 Osmaneli Belediyespor’un Atletizm takımı gelecek yıllarda bünyesinden Milli Atletleri çıkartarak büyük bir başarıya imza atacaktır. Atletlerimizin özverili çalışmaları bunun bir göstergesidir. Bizlere her türlü desteği veren 1308 Osmaneli Belediye Spor’un onursal başkanı ve Belediye Başkanımız Münür Şahin’e ve atletlerimizin ailelerine teşekkür ediyoruz” dedi. 

 


Bu haber toplam 1554 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.