“GELECEĞİN MESLEĞİ ÇİFTÇİLİK OLACAKTIR”

“GELECEĞİN MESLEĞİ ÇİFTÇİLİK OLACAKTIR”

Osmaneli Ziraat odası başkanlığına seçildiği günden bu yana, Ziraat odasının geçmişten kalan problemlerini çözmek için uğraş veren Oda Yönetim...

A+A-

Osmaneli Ziraat odası başkanlığına seçildiği günden bu yana, Ziraat odasının geçmişten kalan problemlerini çözmek için uğraş veren Oda Yönetim kurulu başkanı Orhan Uğur, aynı zamanda çiftçilerin sorunları ile de yakından ilgileniyor. 
Osmaneli Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Uğur, Toprak Mahsulleri Ofisinin Osmaneli ilçesinde erken alıma başlaması gerektiği konusunda gazetemize bir açıklama yaptı. Oda Başkanı Uğur yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi Osmaneli ilçemizde hava koşulları nedeniyle, diğer ilçelerimize göre Buğday hasad erken başlamaktadır. Bilecik’te açılacak olan Toprak Mahsulleri Ofisinin Osmaneli ilçemizde 15 Haziran itibariyle Buğday ve Arpa alımlarına başlamasını istiyoruz. Diğer ilçelerimizde 15 Temmuz’da başlayan alımların Osmaneli ilçemizde 1 ay öncesine çekilmesini istiyoruz. Çiftçilerimizin yararına olacak bu uygulamayı Toprak Mahsulleri Ofisimizden istirham ediyoruz.  İlçemiz çiftçilerine her zaman fayda sağlayan Toprak Mahsulleri Ofisimize göstereceği bu hassasiyetten dolayı şimdiden Osmanelili çiftçilerimiz adına teşekkür ediyoruz” dedi.  Çiftçilere de seslenen Osmaneli Ziraat Odası Başkanı Orhan Uğur, “Hiçbir çiftçimiz köyünü terk etmesin. Her zorluğa rağmen tarlasını ekmeye, bahçesini işlemeye devam etsin. Çünkü geleceğin ve önümüzdeki yılların en güzel mesleği çiftçilik olacaktır. Şu anda var olan birçok sektör yok olabilir, kaybolabilir fakat insanların gıda ihtiyaçlarını karşılayan Tarım sektörü hiçbir zaman yok olmaz, olmayacaktırda” dedi. 

 


Bu haber toplam 1084 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum