GELECEĞE EMİN ADIMLARLA YÜRÜMEK İÇİN; EVET DİYORUZ

GELECEĞE EMİN ADIMLARLA YÜRÜMEK İÇİN; EVET DİYORUZ

AK PARTİ OSMANELİ İLÇE İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILAN M.V. ELDEMİR "GELECEĞE EMİN ADIMLARLA YÜRÜMEK İÇİN; EVET DİYORUZ"

A+A-

Ak Parti Osmaneli ilçe başkanlığı istişare toplantısı 01 Şubat 2017 Çarşamba günü akşamı parti salonunda yapıldı. Ak Parti üyelerinin yoğun katılımlarıyla yapılan toplantıya, Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Ak Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, Ak Parti Osmaneli ilçe başkanı Yalçın Karaca, Osmaneli Belediye başkanı Münür Şahin, Ak Parti Osmaneli İl Genel Meclisi üyesi Hakan Özkan, Osmaneli Belediye başkan yardımcısı hayati kaba, Ak Parti Osmaneli belediye meclis üyeleri, Ak Parti Osmaneli gençlik kolları başkanı Yasin Akçay, Ak Parti Osmaneli Kadın Kolları başkanı Sibel Büyükgüney ve yöneticiler katıldı.

yalcin-karaca-001.jpg

İstişare toplantısının açılış konuşmasını Ak Parti Osmaneli ilçe başkanı Yalçın Karaca yaptı. Başkan konuşmasında, “Osmaneli teşkilatı olarak bugüne kadar girmiş olduğumuz bütün seçimlerden başarıyla ve alnımızın akıyla çıktık. Bu başarıda emeği olan başta siz değerli parti üyelerime ve teşkilat yöneticilerime teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde ülkemizin geleceği açısından çok önemli bir referandum çalışmasına gireceğiz. Bu bir seçim yarışı değildir. Bu kişilerin bazı makamlara seçileceği bir iş değildir. Bu referandum, ülkemizin yönetim bazında daha iyi ve hızlı hareket edebilmesini sağlayacak, çok başlılığı önleyecek, devlet kademelerinde olan yetki kargaşalarına son verecek bir Hükümet sistem değişikliğidir. O yüzden bundan önceki seçimlerde olduğu gibi, bu referandumda da özveriyle çalışılacağına yürekten inanıyorum. Katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

mur-sahin.jpg

İlçe Başkanı Karaca’dan sonra Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’de bir konuşma yaptı. Başkan Şahin, “Türkiye şu anda çok farklı bir süreçten geçiyor. Bir yanda Güneydoğu’da ki terör, diğer yandan Suriye’deki malum olaylar. Fakat tüm bunlara rağmen bizler burada bu toplantımızı yapabiliyoruz. Türkiye artık eski Türkiye değildir. Suriye’de Irak’ta yapılan hamleler, ülkemizin itibarını artırmıştır. Sözü dinlenen bir ülke haline getirmiştir. Bakıyorsunuz İngiltere başbakanı geliyor, 2 gün sonra da Almanya Başbakanı ülkemizi ziyaret ediyor. Allah’a şükürler olsun ki, ülkemizdeki istikrarlı yönetim sayesinde saygın bir ülke olduk. Tüm bunlara rağmen ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar bitmiyor. Malumunuz olduğu üzere 15 Temmuz’da hainler ülkemizde bir girişimde bulundular fakat başarılı olamadılar. Şimdi önümüzde bu süreçleri yok edecek, darbeler dönemini bitirecek bir referandum var. Allah’ın izni ile bu referandumdan da başarılı bir şekilde çıkacağız” dedi.

osmaneli-ak-parti-001.jpg

Ak Parti Bilecik il başkanı Fikret Karabıyık’da istişare toplantısında yaptığı konuşmada, “Ak Parti teşkilatları olarak uyumlu bir şekilde çalışmanın, siz değerli parti üyelerimiz ile her zaman istişare halinde olmamızın semeresini bütün seçimlerde gördük. Ülkemizin birliği ve dirliği için var olan Ak Parti, şimdi de ülkemizi daha güzel yarınlara taşıyacak olan çalışmaları gerçekleştiriyor. Sayın vekillerimizin meclisten geçirmiş olduğu Anayasa değişikliği şimdi sizlerin önünüze gelecek. Yine hep birlikte çalışarak, koşturarak, ülkemizin geleceğinin oylanacağı bu referandumdan Bilecik olarak ve ülke olarak başarıyla çıkacağız” dedi.

halil-eldemir-001.jpg

Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir’de toplantıda yapmış olduğu konuşmada, “Cenabı Allah’a şükürler olsun, ilimizde, ilçelerimizde programlarımızı yapmaya devam ediyoruz. Ben sözlerimin başında, gerek yurt içerisinde, gerekse Suriye ve Irak’ta görev yapan bütün emniyet güçlerimize görevlerinde kolaylıklar diliyorum. Ak Parti kurulduğu günden bu yana her zaman, teşkilatlarıyla, milletvekilleriyle, yöneticileriyle ve üyeleriyle böyle toplantılara önem vermiştir, bundan sonra da aynı şekilde devam edecektir. Yapacağımız her işi öncelikle sizlerle, daha sonra da milletimizle paylaştığımız için, geçmiş her seçimde ve referandumda, milletimizin teveccühünü yanımızda gördük. Yaklaşık 14-15 yıldır ülkemizi başarıyla yönettiysek, bu bizden daha çok sizlerin ve Milletimizin partimize bizlere güvenindendir.

Değerli Hemşerilerim. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum, bu ülke Cumhuriyet olarak kurulmuş, öylede devam edecektir. Bizim yapmak istediğimiz sadece yönetimde bir sistem değişikliğidir. Kendimiz için değil, ülkemizin geleceği için, torunlarımız için var olan yönetimsel sorunları şimdiden aşarak, geleceğe güvenle yürümenin derdindeyiz. Bakınız bu ülke ne zaman güçlü ve tek başına iktidarlara sahip olmuş hep o dönemlerde ileriye gitmiştir. Merhum Menderes, Merhum Demirel, Merhum Özal dönemleri bunlarının kanıtıdır. Yine 15 yıldan beri tek başına iktidar olan Ak Parti’nin ülkemiz için yaptıkları ve ülkemizi getirdiği nokta ortadadır. Bunca hizmet koalisyon dönemleri olsaydı olmazdı, yapılamazdı. Koalisyon dönemlerini de çok iyi hatırlıyoruz. Her 6 ada bir değişen Hükümetleri hatırlıyoruz. Cumhurbaşkanının başbakana Anayasa kitapçığını fırlattığı ve ülkenin krize girdiği günleri de hatırlıyoruz. Bizler ülke yönetiminde ki çok başlılığı, bürokrasiyi yok ederek, daha hızlı karar alabilen ve hizmete odaklanan bir yönetim şekli getirmek istiyoruz. İstediklerimiz kendimiz için değil, ülkemiz ve milletimiz içindir. Cumhurbaşkanımız kurucu genel başkanımız Sayın Erdoğan’dır, başbakanımız Ak Partidendir, Meclis başkanımız yine Ak Partilidir. Bizler bu Anayasa değişikliğini bugün için değil, yarınlar için, ortaya koyduğumuz 2023, 2053, 2071 hedefleri için yapıyoruz. Onların ısrarla söyledikleri tek adamlık idaresine bu ülke girmeyecektir. Getirilen yeni sistemde Meclis ve Cumhurbaşkanı birbirlerine karşı sorumlu olacaklardır. Meclisin denetleme yetkisi daha da artırılmaktadır. Cumhurbaşkanı meclisi fesh ederse, kendi görevi de sona erecektir. Meclis Cumhurbaşkanını fesh ederse meclis de kendini yenileyecektir. Yeni sistem ile birlikte kuvvetler ayrılığı prensibi daha iyi işleyecektir. Teşkilatlarımızla birlikte bizler, üyelerimizi bilgilendirme toplantıları yapıyoruz. Önümüzdeki haftadan itibaren hep birlikte sahalara inmiş olacağız. Ben silerin çalışkanlığınıza ve milletimizin sağduyusuna güveniyorum. Ülkemizin önünü açmak, milletimizin geleceğini daha emin bir şekilde sağlamak için bu Anayasa değişikliğini sağlamalıyız” dedi.

Konuşmalardan sonra Milletvekili Eldemir Parti üyelerinin Anayasa değişikliği ile ilgili sorularını cevapladı. 

Bu haber toplam 1941 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum