GAZİLERİMİZDEN GAZETEMİZE ZİYARET

GAZİLERİMİZDEN GAZETEMİZE ZİYARET

Osmaneli ilçemizde yaşayan, Kıbrıs ve Güneydoğu’da Gazi olan, Celal Talih, Eyüp Kılıçaslan, Murat Taraklı ve İbrahim Yaşar gazetemize hayırlı olsun...

A+A-


Osmaneli ilçemizde yaşayan, Kıbrıs ve Güneydoğu’da Gazi olan, Celal Talih, Eyüp Kılıçaslan, Murat Taraklı ve İbrahim Yaşar gazetemize hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. 
Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem tarafından karşılanan Gazilerimiz, Osmaneli’nde günlük bir gazetenin yayın hayatına girmesinden dolayı memnun olduklarını, Osmaneli ile ilgili haberleri daha yakından takip etme fırsatını bulduklarını belirterek, “Basının inkâr edilemeyecek bir gücü var. Günlük olayların değerlendirilmesinde, vatandaşların haber alma, haberdar olma haklarının kullanılmasında, hatta dünyadaki gelişen olaylardan anında haberdar olunmasında çok büyük rolü var. Ayrıca 15 Temmuz hain darbe girişiminin önlenmesinde, medyanın ve basının üstlenmiş olduğu rol sayesinde ülkemizin uçurumun kenarından döndüğü de bir gerçektir. Bunları değerlendirdiğimizde basının önemi bir kat daha iyi anlaşılmaktadır. Osmaneli ilçemize de günlük yayın yapan bir gazete çıkardığınız için, bizler sizlere teşekkür ediyoruz” dediler. 
Gazilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yazı İşleri Müdürümüz Mehmet Erdem’de, “Esas olan bizlerin size teşekkür etmesidir. Vatan için, Millet için, Bayrak için gözünü kırpmadan düşmanın silahının karşısına dikilen sizler sayesinde bugün burada oturabilmekte, nefes alabilmekteyiz. Allah sizlerden ve Şehitlerimizden razı olsun. Şehitlerimize Rahmet, sizlere de sağlıklı uzun ömürler diliyorum” dedi.

 


Bu haber toplam 1752 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.