GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİYLE İFTAR

GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİYLE İFTAR

Vali Tahir Büyükakın, Pazaryeri ilçesinde şehit ve gazi aileleriyle birlikte iftar yaptı.Pazaryeri  Belediye Kültür Merkezi'nde gerçekleşen iftara...

A+A-

Vali Tahir Büyükakın, Pazaryeri ilçesinde şehit ve gazi aileleriyle birlikte iftar yaptı.

Pazaryeri  Belediye Kültür Merkezi'nde gerçekleşen iftara 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutan Vekili Albay Hamza Çömez, İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Mehmet İnce, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, Kaymakam Bayram Sağır, Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın ile şehit ve gazi aileleri katıldı.

İftarların birlikte olunca daha da anlam kazandığına vurgu yapan Vali Büyükakın "Bu mübarek günlerde, bir arada olmak, birlik olmak çok daha güzel, çok daha anlamlı. Sizler bu vatan için çok büyük fedakârlıklarda bulundunuz. Hakkinizi ödemek mümkün değil. Sizler bizlere hakkınzı helal edin. Bizleri de bir evladımız görün. Bugün burada soframıza misafir olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim. Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın" dedi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen iftarda tüm aileler ile yakından ilgilenen ve sohbet eden Vali  iftar sonrasında ev ziyaretlerinde bulundu.

Bu haber toplam 1233 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.