GAZETEMİZ YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ MEHMET ERDEM’DEN BAŞKAN ŞAHİN’E ZİYARET

GAZETEMİZ YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ MEHMET ERDEM’DEN BAŞKAN ŞAHİN’E ZİYARET

Osmaneli’nin yayın yapan tek günlük gazetesi olan OSMANELİ HABER GAZETESİ yazı işleri müdürü Mehmet Erdem, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’i...

A+A-

Osmaneli’nin yayın yapan tek günlük gazetesi olan OSMANELİ HABER GAZETESİ yazı işleri müdürü Mehmet Erdem, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’i makamında ziyaret etti. Gazetenin çalışmaları ve yayınları ile ilgili başkan şahin’e bilgi veren Mehmet Erdem, “Osmaneli gibi tarihi bir ilçemizde günlük gazete çıkarmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 

Yayın hayatına başladığımız günden bu yana gerek vatandaşlarımız, gerek esnaflarımız gerekse kamu kurum ve kuruluşlarımız gibi Osmaneli Belediyesinden de büyük destekler gördük. Bütün Hemşerilerimize ve Belediye Başkanı olarak sizlere teşekkür ediyorum” dedi. Gazetemiz Yazı İşleri müdürü Mehmet Erdem, Başkan Münür Şahin’e bazı hediyeler takdim etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’de, “975 yıldır kesintisiz Türk Şehri olan Osmaneli’mizde bir ilki gerçekleştirerek günlük bir gazeteyi yayın hayatına geçirdiğiniz için bizler sizlere teşekkür ediyoruz. Gazeteniz sayesinde Osmaneli ilçemiz daha iyi tanınır hale geldi. İnanıyorum ki Osmaneli ilçemizin gelişmesinde, Osmaneli Haber gazetesinin çok büyük önemi olacaktır. Bugüne kadar yapmış olduğunuz tarafsız ve objektif habercilik anlayışınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Bundan sonra da aynı anlayışla devam edeceğinize de gönülden inanıyorum” dedi. 


Bu haber toplam 1711 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.