FETÖ/PDY’den 5 TUTUKLAMA DAHA

FETÖ/PDY’den 5 TUTUKLAMA DAHA

 Hain FETÖ/PDY terör örgütünün 15 Temmuz’da giriştiği darbe girişiminden sonra başlatılan operasyonlar devam ediyor. FETÖ/PDY terör örgütü...

A+A-

 

Hain FETÖ/PDY terör örgütünün 15 Temmuz’da giriştiği darbe girişiminden sonra başlatılan operasyonlar devam ediyor.

FETÖ/PDY terör örgütü mensubu oldukları için, geçtiğimiz günlerde Bilecik ve İlçelerinde 200 kişiden fazla kişi gözaltına alınmış, mesleklerinden ihraç edilmiş ve tutuklanmışlardı. Geçtiğimiz hafta yapılan operasyonda, Söğüt ilçesinde FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında gözaltına 11 kişi daha alınmıştı.Dün mahkemeye çıkartılan 11 FETÖ/PDY örgütü mensubundan 5’i daha tutuklanırken, 6 kişi ise, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

25 Eylül Pazar günü adli makamlara sevk edilen toplam 11 şüpheliden (MT), (GY), (HÇ), (AG) ve (SA) isimli beş şüpheli tutuklanarak ceza evine gönderildi. Şüphelilerden (AOT), (EK), (BÖ), (MT), (HÖ), ve (HY) isimli altı şüpheli ise “Adli Kontrol” kararı ile serbest bırakıldı.

FETÖ/PDY Terör Örgütü soruşturmalarının devam edeceği, bundan sonraki günlerde de göz altıların ve tutuklamalarının süreceği beklenmektedir.

Bu haber toplam 2120 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.