FETÖ'CÜLERE MESLEKLERİNDEN İHRAÇ

FETÖ'CÜLERE MESLEKLERİNDEN İHRAÇ

 15 Temmuz gecesi hain darbe girişiminden sonra göz altına alınan, tutuklanan ve Osmaneli ilçemizden iki öğretmenin de aralarında bulunduğu yüzlerce...

A+A-

 

15 Temmuz gecesi hain darbe girişiminden sonra göz altına alınan, tutuklanan ve Osmaneli ilçemizden iki öğretmenin de aralarında bulunduğu yüzlerce kamu görevlisi mesleklerinden ihraç edildi.

İlimiz Bilecik ve ilçelerinde de çeşitli kurumlarda görev yapan yüzlerce kamu görevlisi göz altına alınmıştı. Göz altına alınan kamu görevlilerinin bazıları denetimli serbestlikten serbest kalırken, bazıları tutuklanarak ceza evelerine gönderilmişti.

Bilecik genelinde bugüne kadar FETÖ-PDY'den göz altına alınan 97 öğretmen, Şeyh Edebali Üniversitesinden 6 öğretim görevlisi, Diyanete bağlı İmam Hatip, Kur'an kursu öğreticisi ve memurların bulunduğu 10 görevli, İl Jandarma komutanlığından 1 astsubay ve iki maliye memuru da mesleklerinden ihraç edildi. Resmi Gazetede yayınlanan listeye göre FETÖ-PDY soruşturması kapsamında tutuklanan Bilecik vali yardımcısı Abdülmuttalip Akdemir, geçtiğimiz günlerde açığa alınan Pazaryeri Kaymakamı İbrahim Özdel ve eski Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar da mesleklerinden ihraç edildiler.

Mesleklerinden ihraç edilenler arasında Osmaneli'de görev yapan iki öğretmende bulunuyor. Osmaneli İmam Hatip okulunda Din dersi kültürü öğretmeni Emine Güngör ve Eğitici koordinatör öğretmen Mustafa Güneyler'de mesleklerinden ihraç edildiler.  

Bu haber toplam 2588 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.