FETÖ OPERASYONU

FETÖ OPERASYONU

Bilecik ve ilçelerinde 15 Temmuz Darbe girişiminden sonra FETÖ/PDY Terör örgütüne yapılan operasyonlar halen devam ediyor.Bilecik Emniyet Müdürlüğü...

A+A-

Bilecik ve ilçelerinde 15 Temmuz Darbe girişiminden sonra FETÖ/PDY Terör örgütüne yapılan operasyonlar halen devam ediyor.

Bilecik Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Bilecik ve ilçelerinde yapılan operasyonlarda 12 Emniyet personeli gözaltına alındı. Gözaltına alınan Emniyet mensuplarının, geçtiğimiz günlerde yayımlanan KHK ile mesleklerinden ihraç edildikleri bildirildi. Gözaltına alınanlar, Bilecik Devlet Hastanesindeki muayenelerinin ardından, Bilecik İl Emniyet Müdürlüğüne götürülerek sorgularına başlandı. Yapılan operasyonda göz altına alınan Emniyet personelinin isimlerinin, Emniyet Müdürü A.E, Komiserler S.Ö, H.H.T, Ü.K., N.S., V.Ş., R.K., B.P., ile polis memurları M.B., F.K., M.B. ve M.Ö. oldukları öğrenildi.  FETÖ/PDY Terör örgütünün 15 Temmuzda giriştiği darbe girişimine ait operasyonların devam etmesi bekleniyor. 


Bu haber toplam 1710 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.