FENERBAHÇE’DEN OSMANELİ'NE DESTEK

FENERBAHÇE’DEN OSMANELİ'NE DESTEK

Fenerbahçe Spor Kulübü Denetim Kurulu Üyesi Selim Çeçen, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu ve Fenerbahçeli...

A+A-

Fenerbahçe Spor Kulübü Denetim Kurulu Üyesi Selim Çeçen, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu ve Fenerbahçeli futbolcuların imzasının bulunduğu formayı hediye etti.‬ Başkan Münür Şahin Selim Çeçen'e ziyareti için teşekkür etti. Selim Çeçen ziyarette yaptığı konuşmada; "Osmaneli çok güzel ve tarih kokan bir kent. Sporda başkanla çok iyi bir alt yapı kulübü olduğunuzu görüyoruz. Lefke Cup U15 Futbol Turnuvasına Fenerbahçe bu yıl katılacak. Futbol Federasyonundan randevu alıp Osmaneli için neler yapabiliriz birlikte bakalım. Sporda çok güzel bir konuma geleceğinizi tahmin edebiliyorum.
Bu kadar vizyon sahibi ve geleceğe yatırım yapan bir başkanla karşılacağımızı düşünmemiştim. Bu kadar geleceğe yatırım yapan başkana destek vereceğiz. Fenerbahce Altyapısı Osmaneli'ye destek olacak. Kültürel varlıklarınıza destek için sosyal projeler üretebiliriz. Osmanlı mutfağını canlandırmanıza bizde destek olalım. Öztiryakiler Grubunu size sponsor yapalım. En kısa zamanda Osmaneli'ye tekrar geleceğiz"dedi.

fenerbahceden-destek-2.jpg

 

Bu haber toplam 3133 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.