FENERBAHÇE-GALATASARAY OSMANELİ'DE FİNAL OYNUYOR

FENERBAHÇE-GALATASARAY OSMANELİ'DE FİNAL OYNUYOR

TFF ve Osmaneli Belediyesi işbirliğinde düzenlenen ve Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Bolu Spor, Beykoz, Kâğıthane, Güngören, Esenyurt, Gaziosmanpaşa,1308...

A+A-

TFF ve Osmaneli Belediyesi işbirliğinde düzenlenen ve Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Bolu Spor, Beykoz, Kâğıthane, Güngören, Esenyurt, Gaziosmanpaşa,1308 Osmaneli Belediye Spor'un yer aldığı  LEFKE CUP U15 turnuvasında final zamanı.  12 Ağustos Cumartesi günü  oynanan yarı final maçları sonrası Fenerbahçe ve Galatasaray rakiplerini eleyerek finale kaldı. 3.lük ve 4.cülük için müsabakası için Gaziosman Paşa-Beykoz 13 Ağustos Pazar günü saat :16,30 da karşılaşacak. Final maçı ise saat 18 :00 da Fenerbahçe - Galatasaray arasında oynanacak.

fenerbahçe u 15 lefke cup

Lefke U15 turnuvası finali öncesinde açıklama yapan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin "FB TV,GS TV ve basının büyük ilgi göstereceği final macı için her şey hazır. Büyük bir seyirci grubunun izleyeceği finalle Osmaneli tarihinin en büyük günlerinden birini yaşıyacak. Dört gündür ilçemizde 250 sporcunun katılımı ile gercekleşen organizasyon ile spor camiasında ilçemiz tanınır hale geldi. Bundan sonraki organizasyonlar içinde önümüz açılmış oldu.

galatasaray u 15 lefke cup

Bu yıl futbol sahamızı aydınlatarak gece macı oynanır hale geleceğiz. İlave tesisler ve yatak kapasitemizin artmasıyla Osmaneli büyük futbol organizasyonlarına imza atacak.

TTF, İstanbul ASFK Başkan ve yöneticilerine, Katılan kulüplerimize, İstanbul Hakem Komitesi başkanımıza, Cemal Gür'e turnuvada destekleri ve aldıkları sorumluluklar nedeniyle teşekkür ediyoruz." dedi.

Bu haber toplam 2747 defa okunmuştur
Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.