'EVLERİMİZE GİRMEYE KORKUYORUZ'

'EVLERİMİZE GİRMEYE KORKUYORUZ'

4 Eylül Mahallesi 874. Sokak'ta bulunan Huzur Apartmanı sakinleri evlerine girmeye korktuklarını söyledi.İstanbul Kartal'da bulunan 8 katlı binanın çökmesi,...

A+A-

4 Eylül Mahallesi 874. Sokak'ta bulunan Huzur Apartmanı sakinleri evlerine girmeye korktuklarını söyledi.
İstanbul Kartal'da bulunan 8 katlı binanın çökmesi, Bozüyük'te bulunan Huzur Apartmanı sakinlerini de tedirgin etti. Apartman sakinleri yaklaşık 1 yıldır binalarında çökme olduğunu ifade ederek: 'Evlerimize girmeye korkuyoruz' dediler. 

20190211_135713.jpg
'BÜYÜK ÇATLAKLAR OLUŞTU'
Binamızın zemin katı tamamen çökük. Duvarlarında çatlaklar oluşmaya başladı. Biz konuyla ilgili belediyeye bilgi verdik ama yeterince ilgi göremedik. Belediyeden keşife gelmişler 5 dakikada geri gitmişler. 6 aydır bu tarafa çatlaklar çoğalmaya başladı. Evlerimizin içlerindeki çatlaklar her geçen gün büyüyor. Üst katlarda daha az çatlaklar var ama zemin katlarda özellikle çok büyük çatlaklar oluştu. Şuan 11 hanelik apartmanımızın 9 hanesinde aile yaşıyor. 

huzur-(2).jpg
Daha geçtiğimiz günlerde İstanbul'da bina çöktü. Yarın bizim burası da çökecek. Ne zaman önlem alınacak? Bizim canımıza birşey gelince mi buraya el atacaklar. Biz bu halde evlerimize girmeye korkuyoruz. Binamızdaki çatlaklar ufak çatlaklar değil. Temelinde bir sıkıntı var. Bina sahibiyle görüşüyoruz benlik bir durum yok diyor. Allah rızası için yetkililer el atsınlar şu binadaki sıkıntıyı gidersinler. 
Sonradan öğrendiğimize göre bu binanın temeline demir atılmamış. Bu binanın tabanında demir yok. Bunu da binanın inşaatında çalışan arkadaşından öğrendik.' dedi. 
'EVİN HER TARAFI ÇATLADI'
Huzur Apartmanının zemin katında oturan İsmail Manak ise: 'Bu daire benim. Daha önce dairemde çatlaklar oldu. Buranın fotoğraflarını müteahhit çekmişti. Benim hatam yapacağız demişti. Sonrasında ise gelip yapmadılar. Hala gelecekler. Burası 1 yıldır böyle. Ben kendim yapabildiğim kadar alçıyla onarımını yaptım. Ama hala duvarlar çatlıyor. Gelen misafirlerim 'Bu ev çökecek sen burayı sat' diyorlar. Evin her tarafında bu çatlaklar var. Biz binamızın tadilat yapılarak sağlıklı hale getirilmesini istiyoruz.' dedi.

56-001.jpg

 

HABERİMİZİN ARDINDAN BELEDİYE HAREKETE GEÇTİ...

HABERİNİ OKUMAK İÇİN RESİMİ TIKLAYIN...

BELEDİYE HAREKETE GEÇTİ

Bu haber toplam 8717 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum