ESNAF BAŞKANLARINDAN  KAYMAKAM VE BAŞKANA ZİYARET

ESNAF BAŞKANLARINDAN KAYMAKAM VE BAŞKANA ZİYARET

Bilecik Esnaf Kefalet Kooperatifi ve Bilecik Esnaf Odaları Birlik Başkanı Halit Gölcan ve Osmaneli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Aydın Yıldız, Osmaneli...

A+A-

Bilecik Esnaf Kefalet Kooperatifi ve Bilecik Esnaf Odaları Birlik Başkanı Halit Gölcan ve Osmaneli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Aydın Yıldız, Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz ve Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’i ziyaret ettiler. 
Bilecik Esnaf Odaları Birlik Başkanı Halit Gölcan ziyaretlerde yapmış olduğu açıklamada; “Osmaneli Kaymakamımız Sayın Naif Yavuz’a ve 31 Mart seçimlerinde Osmaneli ilçemizde yendien Belediye Başkanlığına seçilen Sayın Münür Şahin’e rahatsızlığım dolayısıyla hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunamamıştım. Bugün Osmaneli için değerli her iki yöneticimizi de Osmaneli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız Sayın Yıldız ile birlikte ziyaret ederek Hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Osmaneli ilçemizde Osmanelili esnaflarımıza her zaman destek ve yardımcı Sayın Kaymakamımıza ve Belediye Başkanımıza teşekkürlerimi iletiyorum. Osmaneli ilçemiz her geçen gün gelişmekte ve büyümekte. Osmaneli gelişip büyürken Osmanelili esnaflarımız da buna ayak uydurmak zorundadırlar. Bu konuda esnaflarımızın yanında olan her iki yöneticimizin bizlerin yanında olması, esnaflarımıza ayrı bir moral ve şevk vermektedir. Bilecik ve Osmanelili esnaflar adına hem Kaymakamımız Naif Yavuz’a, hem de Belediye Başkanımız Münür Şahin’e görevlerinde başarılar diliyorum” dedi. 

074a126f-0c36-4afd-bde3-0fa9d1dd539d.jpg

 

Bu haber toplam 1330 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.